Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Vidis, Leni, taky moze byt uplne kazdy den. Mozno nie vzdy plny smiechu, ale lasky aj k sebe samej urcite moze byt. Vyborne, urob si aj vikend taky fajn :o)

lenuska

ahojte...:) dnes bol dalsi super den...konecne po dlhej dobe som bola vonku...a ten mraz co tam je bol vcelku prijemny..po tak dlhej dobe som sa konecne citila ako clovek..nemyslela som na hluposti...smiala som sa, bavila som sa...bolo to super...:) :) :) dnes nespoznavam samu seba..:)

Alternativa

Nikolka,
to uplne najdolezitejsie je, ze chces byt zdrava. Vies, pri tych aj niekolkorocnych krizach, niceniach celeho tela musite si pomaly, pomalicky zvykat na pravidelny prijem toho uplne normalneho - cize jedla. Snaz sa jest 5-6x denne a radsej mensie porcie a nie tazke jedla. Zarad urcite ovocie, zeleninu. A dodrzuj dobry pitny rezim medzi jedlami. Neboj, to je normalne, nie vzdy nam vsetko "sadne".

nikolka

ahoj baby..som nestastna, pretoze dnes som chcela normalne jest..akoze cele menu, kedze par dni dozadu som fakt pekne papala...tak som chcela normalne ranajyk, obed veceru a nejaku drobnost este medzitym..ale ako som sa najedla, tak mi doslo nenormalne zle..co s tym mam robit? myslite, ze moj zaludok an to este nie je dostatocne pripraveny? alebo za to zase moze psychika?:(
..uz chcem byt zdrava...

Alternativa

Aka skoda, ze ja som ten vcerajsi sniezik nezbadala. A nebudte smutne, dievcatka, hladajte stale tie malilinke, kazdodenne radosti. Dobre ranko vsetkym

thesiamee

kiky: smutok kvoli chlapom ze "zenska povinnost" a je to stale lepsie nez sa trpait jedlom.. aj ked nas smutok prilis casto riesime jedlom...

kiky

dneska som mala zase smutnu naladu..a zase kvoli tomu chlapcovi..som normalna?Ved vidim ze to nemá sancu tak preco stale dufam a potom som sklamana? Aj s jedenim to bolo slabe..jedla som dost ale zase som bola totalne v strachu a vycitkach:(