Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

kiky

tu v BA pršalo aj snežilo..ale ja som aj tak bola doma takže nemám žiadnu ujmu..okrem toho ja mám 100x radšej jeseň a zimu ako leto..

misha

Forever, to je fajn, že máš s kým ísť. Ja pôjdem asi aj keď takto sneží, kašlem na to, že budem mokrá. Ináč sa tu doma zbláznim z depky.

forever?

msika: samozrejme, u nas tu strasne snezi sa fuka..ale je to fajn. lepsie, ako v mojom vnutri.. :)
dohodla som sa s kamaratkou, tak snad pojdem. tesim sa..:)

kiky

misha: to ťa chápem...tak si uži prechádzku ja by som tiež šla ale do toho počasia nikdy pokiaľ nemám dôvod..som smutná len že kamošky na mňa kašlú..ale nejak to prežijem..majte sa

misha

kiky, veď aj ja som stále doma...lenže, keď som stále doma, tak mám blbé myšlienky. Doma sa mi nič nechce, a vonku by bolo predsa lepšie..Som nejaká lenivá..

kiky

misha:ja som celý deň doma a budem aj zajtra tak nebuď smutná..ja som si zvykla..už..usmej sa a prečítaj si nejakú knižku..ja idem umyť podlahu a tiež pojdem čítať..

forever?

miska: no, ja praveze nemam dobru naladu, len sa to snazim kompenzovat. von pojdem aj ja. asi len tak..sama. prejst sa po hradzi. doma nemozem byt. hrozne mi to tu lezie na nervy, este by som cosi spravila.. :)