Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

avinka

igris...ano,a to bude asi ten problem..CHCIET. lenze mam pocit,ze my asi nechceme:( keby sme naozaj chceli,tak by sme z toho boli uz davno von nie? Lenze akoby v kutiku duse som to v sebe stale zivila a nevzdala sa uplne tej myslienky..

avinka

ja som dnes tolko toho pojedla,ze je mi spatne..tazko sa na seba dokazem pozret v zrkadle(mam sto chuti nejest,lenze ja viem ze to nikam nevedie..
mishi..hmm

avinka

mishi..a co chces robit..chceme do smrti nejest?tak to proste nejde,musime sa naucit normalne jest,aj ked pribereme:/ musime mat radi svoje telo,musime sa to naucit..musime... dokedy chceme v sebe zivit tu pliagu,boze keby som sa s ppp nikdy nestretla a riesila uplne ine problemy.. ako buducnost alebo chalani..ale mna vlastne vobec nic ani nezaujima,lebo skoro stale myslim len na ppp:///hmmm

igris

mishka prosim ta prestan, este len po troche zacinas a uz chces koncit... Raz si hore a potom zas dole je to normalne a prirodzene

avinka

ahoj mishi:) to si pekne napisala "Mať rád vlastné telo,naučiť sa žiť so svojím vlastným telom,byť sama sebou" keby to bolo take lahke:)
kiky..aj ja mam ooovela radej jesen a zimu ako horuce leto a tropicke horucavy:) aj sa tesim ,ze troska snezi,len keby sa to aj udrzalo a nie len taka člapkanica bola:))mam strasne rada toto obdobie..take pomaly uz vianocne:DD ach to jedlo..keby som tak mohla jest co chcem a kolko chcem a nepriberala by som..to by nam bolo hej:) pekny vecer all