Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

forever?

alti: si zlata... ja by som to vlastne mala vediet tiez, ako buduci lekar, ale som taka blba, ze to neviem. :(
miska, co je?

Alternativa

Fe, tie tlaky v hrudi, zavraty moze robit aj chrbtica, ak si mala fakt dobry pitny rezim. Alebo nizky tlak, co by mohlo tiez suvisiet s malo tekutinami. idem pozriet nieco do knih, ozvem sa.
Mishka, vitaj a preco ti usmrkancekovia a nie smajlikovia :o)?

forever?

alti: ja som dnes vypila vela caju- matoveho, potom normalnu vodu a tak. ale..lieky doma radsej uz nedrzime a hm. co mame doma? ja neviem. zeleny caj, mineralky asi dosli..doma nie je asi nic. hm, draslik by sa asi fakt zisiel..:)

Alternativa

Fe, bud pokojna. Kolko si dnes vypila tekutin? Ak mate doma mineralku, zapi nou B-komplex, kludne aj 5 ks. Ak mas doma magnezium /horcik/, urcite si tiez daj. A dychaj z hlboka, snaz sa ukludnit. Ak mas doma banan, URCITE si ho zjedz, aj viac ks-draslik v nom podporuje cinnost srdca. Preco Ti je tak nanic, rozoberieme, ked bude lepsie. Daj vediet, ake caje mate doma, ake vyzivove doplnky, pomozem Ti vybrat nieco vhodne.

f

alti: som... boli ma srdiecko, strasne moc..:( uz asi tri hodiny..a nemozem sa poriadne nadychnut, toci sa mi hlava. ja sa bojim..:(( boli ma vlastne vsetko. nechapem. ja predsa jem! ja uz jem, naozaj! tak preco?

Alternativa

Nikolka, vyborne, jupiii. Kazdy taky den je velkym povzbudenim a hlavne fantastickym dopingom pre Tvoj organizmus. Zacne chapat, ze mu chces dobre, prestane chaosit a robit malu neplechu formou nafuknutia bruska, mierneho pribratia, atd. Stabilizuje sa pomaly, pomalicky po vsetkych strankach :o). Jupiiiiiiiiiii
Fe,
neviem, ci si prave tu. Ak ano, tak napis, aky mas problem. Ak budem vediet, poradim, ak nie, tak Ta aspon pohladkam, upokojim.

nikolka

baaaabyyyyy
ja sa vam musim pochvalit!
viete co sa dnes stalo? ja som jedla ako normalny clovek..sice nie take veci ako maso, pecene kura a tak..ale proste ja som jedla!
paneboze..a ako normalny clovek..proste...zatala som paste a islo sa na vec...aj ked som mala chvilku vycitkxy, ale potom som si spomenula, ze to je moj ciel
juchuuuu