Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

forever?

ahoj, prosim, prosim, je tu niekto? prosim, alti, kika, miska, neviem... niekto mudry, kto by mi vedel poradit? ja..mna strasne vsetko boli, boli ma pri srdci, hrozne. neda sa to vydrzat.
preco som bola taka blba?? som blba a aj takou navzdy zostanem. tolko moj nick..

avinka

alternativa,vdaka za povzbudzujuce slova:)ani som netusila ,ze bude take tazke dostat sa z toho von.myslela som ze len budem normalne jest ako predtym a vsetko bude ok.ale nie je to take lahke,nie som zmierena s priberanim..a ked sa na seba pozeram...
a prave som sa naobedovala,dala som si zemiakove pyre-primerane (rezen mi nechuti) jogurt ,jablko a arasidy(neslane;))ale zeby som z toho bola nejako stastna,sa neda povedat..
zuju:)) to je pravda ani Czoborova nema pas:)mas to proste v genoch,mas taku stavbu tela,co by som napriklad ja dala za uzke boky,ja mam zase driek uzky..no co uz narobime s genetikou..:-)

zuju

ja sice nekoncim ale znovu ma trochu nastval pohlad na moje brucho, akoze postava perfektvna ziadna hruska, ziadne jablko, uz som sa zmierila aj s tym ze ziaden pas, vsak ani Czoborova nema, ale brucho mi stale vadi.Chcem cvicit ale bojim sa ze cvicenim len spevnim velke brucho a neschudnem!!!

Alternativa

"Končím so psychologičkou!..vlastne so všetkým.."
Mishka,
beriem Tieto Tvoje slova z tohto pohladu: ak nieco koncime, tak nieco nove zaciname. U Teba je to zaciatok boja, naozajstneho, s novou psychologickou, pomocou kvalitnej psychiatricky a hlavne s Tvojim nemennym rozhodnutim proti PPP. Neurob radost tej Tvojej hnusobe PPP a nepovedz nam, ze sa mylim.

Alternativa

Mishka, Avinka a ostatne dievcata,
v ziadnom pripade nemozete koncit, ved ste na zaciatku a prave ten je najtazssi. Preco? Lebo ta svinucha vie, ze MOZE tento boj s Vami prehrat, tak tiez bojuje svojimi nefair zbranami, ktorymi Vas nici. NEDAJTE SA. Verim, ze dnes bude lepsie, tak sa usmejte.
Mishka,
vymena psychologicky je pravdaye mozna, musite si "sediet" a hlavne ona musi byt silna a tym aj schopna pomoct Ti. Nemam od Teba mail, nepisala si? NEVZDAVAJ SA, oplati sa Ti to, casom pochopis.

avinka

igris vdaka.:) zda sa mi to byt nekonecne ,akoby sa vsetko tocilo okolo jedla a nevnimam ostatne krasne veci okolo seba a keby len veci,ale aj ludi..a je to moja chyba ,lebo sa toho neviem vzdat.prajem vam dobru noc.

avinka

myslela som tym, ze stale v sebe zivim tu pliagu..niekde tam..ale stale tam je ..akoby som sa nevedela a nechcela uplne vzdat tej myslienky a preto to ide tak tazko..ja to neviem vypustit z hlavy(najradsej by som nejedla a bola chuda..lenze to nema konca kraja..)ja si to uvedomujem,ale.. ach no nejak bude..

igris

sorry avinka , nerozumiem ktorej myslienky ak tej chciet tak je to normalne = pud sebazachovy ti funguje ak tej otravy ppp tak ju treba neustale potlacat az prestane