Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

avinka

miia..nie..dam ta do orazu..ja uz mam anorexiu za sebou-to nejedenie..teraz jem ,praveze vela a priberam a priberam a som so svojim telom a sebou nespokojna a citim sa zle.a bojim sa kedy to priberanie skonci a na hladovku uz nemam sil..ide o to ,ze sa bojim..kde to skonci,teraz mam praveze zachvaty zrania a bojim sa ,ze budem len priberat.bojim sa.

miia

samozrejme ze som salela ked som priberala.ale ta vaha sa raz zastavi na takej hmotnosti aka telu vyhovuje, teda ked raz zacnes jest normalne.nie len zelinu a ovo, to neni normalne.ty chces byt anorekticka?

avinka

miia,vdaka.lenze ako sa mam usmievat,ked mam komplexy.aj nohavice su mi uz uzke(este dobre ze som tie stare nepovyhadzovala)Ty si ako prezivala to priberanie,kedy sa to zastavi?hmm Zuju,neviem ci ide aj o okolie..mozno trochu aj ano,ale viac menej je to hlavne vo mne,ze aj ja som takto nespokojna,velmi nespokojna.. Ty sa ako mas? (citala som ze mas nieco so zubom?Tak nech je vsetko ok!:)

miia

ja keby som vedela pred rokmi ze priberiem 20 kg, tak by som to neprezila, uplne vazne.asi by som si nieco spravila.som rada ze som to nespravila, pripravila by som sa o hrozne vela.

miia

ja viem aky je to pocit ked si ta ludia pamataju ako chudu anorekticku.a tiez viem aky je to pocit ked ta ludia poznaju ako 65 kilovu usmiatu normalnu osobu.a poviem ti,ze tim ludom je to uplne jedno ci mas 47 alebo 65.prajem ti aby si to spoznala tiez.

avinka

miia..vies lenze dokedy to bude pokracovat,az kym nebudem mat 100?aspon som zistila ako funguje jojo efekt:/ este sa mi aj strie porobili..lenze viete aka som bola stastna ked som shudla,ked som mala tak okolo 55 to bolo ok.. a teraz ked to je naspat(aj s urokmi) sa citim ako nula.ved viete aky je to super pocit ,ked schudnete..a ludia si ma pamataju ako stihlu,a teraz ked som pribrala..