Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

avinka

ja by som najradsej niekam odisla,kde by jedlo nebolo(hovorim ako anorekticka)ale ked len jem a priberam ,jem a priberam.nech je koniec.

avinka

zuju,to asi kazdy potrebujeme obcas.prave som do seba natlacila 3 zemiakove placky a to som ich na obed mala dost:(je mi zle,mam tazke brucho,mozem cakat do vecera kym mi vytravi,a to medzi tym este urcite nieco pojem:(a zas si to telo ulozi.
zuju,je to tazke.

avinka

zuju..ty si super zenska a silna,aj ked niekedy povies nieco tvrdo,ale pravdivo.pozeras sa na vec triezvo a s nadhladom.a chces nam dobre.proste neviem preco som ja taka sprosta a toto robim!nie ja nie som so sebou spokojna ako dcera,ani ako sestra ,kamaratka,suseda..nie,na vsetko zabudam,myslim len na to moje telo..som zla,sebecka,zakomplexovana so sebou nespokojna zenska.(a zajtra teda drzim palce na tej skuske) Ako mam prijat samu seba?

avinka

miia..ta anorexia je asi iba v hlave,na tele ju UZ nevidno,lebo som pribrala.Ale stale si pripadam tlsta a ked som hladna jem s pocitom viny.a citim sa zle a ked sa na seba pozeram citim sa este horsie.nie vracat neviem.no..je to proste vo mne..co mam robit,nedokazem zmenit ten pohlad na seba.
maťka..tak to je super:)

zuju

teraz s opytam takto, si spokojna sama so sebou ako dvera, ako kamaratka, ako spoluziacka /ked pracujes kolegyna, si spokojna ako si stravila dnesny den, vcerajsok. My zabudame na vela veci, myslime len na postavu. Dokonalost neexistuje. Dne s si predsa neoblecies saty, ktore si mala pred dvoma troma rokmi, a niektore uz vysli z mody. Ja viem, ze to v nasej hlavicke bude stale, ale myslim si ze su podstatnejsie veci. Napr, ja mam zajtra skusku z pedagogiky, bola som strasne nesustredena, niektore veci mozno 20% mi vypadli z hlavy, nie som so sebou spokojna, a nemyslim pritom na postavu

miia

no ked budes zrat tak to tak skoro neskonci:)mas aj bulimiu?ja som ti len chcela napisat ze urcite priberies, tvojimi ocami sa z teba stane piglet, ale ak zacnes jest normalne, aj ty budes vyzerat normalne.nie ako sucha anorekticka, nie tucko.a nezda sa mi ze mas anor.za sebou s tvojim postojom k sebe.

avinka

zuju..no nebudem ina,ale..ja neviem,ja chcem byt so sebou spokojna,aj ked mam teraz asi normalnu postavu,ale dost mi teraz vadi zadok,boky..brucho.. ked si predstavim ake som mala ploche brusko a splasnuty ziadny zadok a nohavice mi boli velke a teraz ked sa vidim.no je to tazke .vyrovnat sa sam sebou,so svojimi nedostatkami.

maťka

som rada že sa rozprávate na túto tému. píšem seminárnu prácu na tému anorexia a bulímia tak by som bola rada keby ste mi priamo povedali ako ste sa stali chorými...