Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

iris

mishiii
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
to je take mile a zlate a smiesne,ze aj ja sa smejem,az mi slzy idu potokami!!!
mojka,tak nech ten zaciatok ide tak pekne zvesela stale.aj ked pride smutny den,tak si nan spomenieme,ano?!
:))))
nik mi tak krasne nenapisal, ako ty,moja!! plackam aj preto,ze som ti naozaj aspon stipôcku pomohla.nik ani mne tak krasne nemapisal,ze som bola pre teba dôlezita! si dôlezita aj ty pre mna.moc,moc!!ani nevies ako!!

misha

A zabudla som:-), ešte sme mali v ruke môj vankúš z domu:-))))- mala som ho v nemocnici:-) Takže sme vyzerali ako bezdomovci:-)))

misha

iriska, ty si ma držala v nemocnici, tak ja Ťa teraz rozosmejem, mamka sa nenahnevá:-))
Takže:
V pondelok ráno ma chytla tá oblička, plakala som od bolesti atď., proste- nevládala som sa ani ráno obliecť:-( Do nemocnice som išla v šlapkách a roláku+ rifle. V skratke:-)) Dnes mamka išla pre mňa do nemocnice, mala mi priniesť čižmičky a zimnú bundu..Ona sa tak na mňa tešila:-), že priniesla so sebou prázdnu igelitku bez ničoho:-)) Takže z nemocnice som odchádzala v tom, v čom som prišla:-)) Ešteže to máme 20min. z domu:-) A aby si v nemocnici o mne niečo nemysleli, tak sme s mamkou na chodbe zakričali, "Poď už do toho auta:-)))))"...Tak doteraz sa na tom smejeme, ešteže bolo dnes vonku teplúčko:-)))

iris

tak tu pikosku nenapadne do mailika :DDD potrebujeme dobrucku naladku.dnes som si bola po cajik v tesku ale mame doma moc bylinkovych,musim sa pustit do tych.a voda,voda,voda.ozik,mishi,aj si odstavujes nieco?alebo papaj take ovocko,co mavela vody enzimovej.pomaranc,jablko,grep,broskyna...mam sa dobre,zajtra chcem na tu navstevu ku sesternici,tak si mailik precitam neskor.ale sms som ti poslala,zase taku "poucujucu" :((((
ale este ju nemas dorucenu.asi mas vyp.telefonik.
straaaasne vela odhodlania ti zelam,aj sil obratit sa na pomoc,ak sa nebude dat inak vpred.ja nemam skusenosti s ppp,ale aspon takto ti drzim palceky.
:))))))
visnovi moze byt mnam, nabuduce si kupim aj taky.mam rada materinu dusku a dobru mysel...modre kvety su moje!!!vsetky ich vypijem :)

misha

alti, a to je to! Mamka mi nechce dovoliť jesť zeleninu, lebo ževraj chcem stále chudnúť, ale to nie je pravda! Potrebujem ju! Takže o 19h si chcem dať salátik, od nedele som nemala zeleninu, asi preto aj tá zápcha:-(( A brucho ma z toho tlačí:-(

misha

iriska, zaujímavé je, že mňa obličky z toho môjho pitia nikdy neboleli, prišlo to tak "náhle":-( Ale vystrašilo ma to poriadne:-( A boli zničené aj z preháňadiel:-(, že im odobierali niečo..ale nebudeme tu rozoberať anatómiu:-( Lejem do seba čajíky, už ma bruško z toho bolí, ale musím, nič sa nedá robiť:-( Ja mám uvarený višňový..
A tie sms- nemám slov. Také by som nečakala od nikoho, zlatinko, fakt od nikoho!!! Tak strašne si ma držala, ale viac potom do mailíku, ktorý Ti napíšem zajtra...A ty ako sa máš, ako sa cítiš? Aj by som vám sem napísala jednu pikošku, ale mamka si to nepraje, že je to trapas:-)))))

alti

Ano Mishka, hovori sa, ze banany maju stahujuci ucinok. Ale ten 1 denne v pohode. Musis vela pit a nebudu stahovat. Napr. jablko uvolni, aj susene slivky. A vela cerstvej zeleniny, potrebujes vlakninu.

iris

dááám si,mishenka.ak som ti aspon malicko pomohla,tak sa mi slzycka tisne do oci,mojka.aj moje sms boli asi take kadejake,ale velmi ta mam rada,tak preto som taka.... :)))
prave si varim,mishenka jablkovy so skoricou. Ja tebe dakujem,ze si ma ty naucila pit.aj mna bolievali oblicky pre biedne pitie.za to dakujem ja tebe!!!

misha

iriska, ajoj, zlatinečko. Ako sa Ti za všetko poďakujem, odvďačím, čo si pre mňa urobila, že si ma tak držala v nemocnici??? Bez Teba by som to nezvládla!!!! Dáš si čajík? Mám ho tu veľááá.....