Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

avinka

a ja som si dla dalsie zemiakove placky,to co je,ja sa snazim to ovladat,ale to co je..ked ja som uz uplne tlsta,bojim sa,to je strasne,priserne,a co si si teda nakoniec dala na veceru mishi?boze ja sa bojim,nedokazem sa ovladat.
kiky..hmm,no..ty si si tiez dala:/ :)no..musi to vytravit,co nase tela este dobre nevedia..

janka471

Milá Avinka...potrebujem presne vedieť čo sú to tie zdravé potraviny a napísať si to,aby som dokázala Miške,že i u nás sa môže jesť zdravo,i keď si nemyslím,že by sme jedli len nezdravo,alebo si Miška kludne môže variť i sama...ja jej rada prenechám svoje miesto a už sa teším..Dakujem

kiky

Ani neviem či vám to sem mám písať...budete zo mňa sklamané tak ako aj ja som..dnes som to skutočne pokazila a to mi už šlo tak dobre...ráno som sa strašne najdela a tak som si jednoducho nedokázala dať nič na desiatu..a ani obedu som nejak extra nedala..teda inokedy zjem viac...a samozrejme poobede tiež nič...a večer to na mňa došlo a zjedla som obrovskú porciu rezňa s ryžou a zemiakmi...je mi zo seba zle...je mi jedno či priberiem ale viem že tým ničím svoje telo...je mi z toho nanič...nechcem to robiť..

misha

avinka, tak teraz som sa zasmiala:-( U nás doma nie sú vôbec zdravé potraviny!!! A bola som vďačná Alti, keď sem napísala, čo by nám mami mali dávať, variť!!!!!! Dúfam, že si to tá moja prečítala!!! Vieš, ja keď si chcem dať zeleninu, ovocie, tak po mne doma každý zjape, že dietujem!! A pritom to chcem napr. kvôli stolici! Ale aj preto, že mám na to chuť...
Avinka, a ja som tiež mala pocit, že už nedokážem nejesť, trápilo ma to. Ale teraz- po tej mojej nemocnici som už rada, už nechcem chudnúť, za cenu zdravia nechcem! Dúfam, že aj ty prídeš do takého štádia. Keby nebolo tej obličkovej koliky, určite by som včera aj dnes užila preháňadlá, ale teraz viem, že jedno preháňadlo a je koniec!!! Je po mne. Takže všetky preháňadlá sú v koši! Mám nervy, strach z pribratia, výčitky, je to ťažké, ale naozaj sa to avinka dá!! Keď to poviem ja, tak to tak fakt je..

avinka

mishi..a vies co je najhorsie?ja sa uz nejedenia neobavam,uz to ani asi nedokazem..som slaboch.nechapem ako som to kedysi dokazala-nic nejest aj 2 tyzdne,alebo 1 jogurt za 3 dni za ucelom schudnutia.teraz sa skor obavam toho prejedania a priberania:( z extremu do extremu..je mi zo seba zle.sa do tej kupelne asi nedostanem:D ale som zo seba smutna,ze som sa prezrala na povodnu vahu,s ktorou som zacinala:/a nakoniec priberem este aj vac ako som mala:((

avinka

mishi..ja sa teraz uz aj bojim vazit(kedysi som sa na vahu tesila..nevedela som sa dockat,ze kolko som zas schudla ..atd) ale teraz ked len priberam,sa uz uplne bojim,pretoze to ide len nahor:/ a neviem to ovplyvnit..a len si daj,co mama vari, aspon trochu ochutnaj.ty mas aspon mamu,ktora o tom vie,a vari zdravo.ale moj otec..len mastne,vyprazane rad,bravcove maso..takze ti aj zavidim.

misha

avinka, ani neviem, ale cítim sóju-je tam aj kukurica atď, bude asi ryža, ale ja by som si skôr dala nejakú zeleninku:-( Uvidíme:-(
Ako často sa vážiš? Skús sa nevážiť aspoň 2týž.!!! Mne to fakt veľmi pomohlo! Neváž sa každý deň! A z toho bruška si nič nerob! Ja ho mám také isté. Musím veľa piť:-(

merilam

vieš, u mňa je to priamo úmerné tomu ako som vyťažená :o) váhu si rovnakú držím asi rok a to vďaka tomu, že v práci mám neustále stresy a nerozmýšľam nad jedením..jojo efektu sa bojím, ale z čoho mám najväčší des je tehotenstvo..mala som obdobie, že som si vedela predstaviť mať dieťa ale neviem si predstaviť to priberanie :o( a následné chudnutie, z toho mám fakt obavy. Pokiaľ je to však v normálnych koľajách tak sa už priberania tak neobávam, jem všetko ale nikdy nie dve jedlá naraz, napr. v reštikách robia obedné menu a to si nikdy nedám lebo by som sa prejedla..tak asi tak..ozaj koľko máte rokov??? Ja 24 :o)

avinka

mishi:)a co ja som vsetko pojedla,teraz som si este dala kus bryndze a sojovy napoj a trochu zemiakovej placky.mam uplne gulate brucho.telo si vsetko pamata,hneva sa na mna a uklada vsetko:/a co budete mat na veceru?ja sa toho jedla fakt bojim,telo si vsetko berie.a tebe ta vaha stoji? mne ide stale nahor:(