Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

avinka

hmm..ale vies ,to je taka dieta,ze ja sa snazim jest len normalne a nie vela(bez zachvatov zrania..ktore ma dost casto chytavaju..)Ale ved telo si nemoze ukladat vodu,z cajov sa predsa nemoze priberat??ved to nie je mozne..nie??
a ten metabolizmus..ja ho mam stale pomaly..najedla som sa a zase mam len nafuknute brucho a vizeram ako...
ach boze na nebi..:/ nech to skonci uz

misha

avinka, chápem. Ale tiež si nemysli, že keď sa budeš stravovať normálne, žiadne diety, že budeš tučná! Nebudeš!!!!!!

misha

avinka, moje telo je také isté, všetko si ukladá. Teraz mám nakázané veľa piť, nikdy som toľko nevypila ako teraz. A vieš čo? Moje telo si ukladá aj tú vodu, tie čajíky- bez cukru, ktoré vypijem! Všetko. Ale na druhej strane sa mu ani nečudujem. Veď sa pozri, čo s ním robíme, ako mu ubližujeme, ako ubližujeme sebe! Všade čítam, že ak telo ucíti, že mu dávaš toľko energie, koľko potrebuje, všetko sa to zastaví- to priberanie, zrychlí sa metabolizmus..a veľa som aj čítala, že dosť dievčat vtedy schudne, hoci sa stravujú normálne, nedietujú. Dokiaľ sa budeš obmedzovať, dokiaľ telo neucíti, že mu dávaš to, čo potrebuje, dovtedy sa doporiadku nedá!!!! Takže to nevzdávaj!! Lenže ako tu vidím, ty zasa dietuješ:-( a to robíš veľkú chybu. Tak skoro ten kolotoč neskončí:-((

avinka

mishi...ja viem,vieme to vsetky:( ale ono je to take tazke..ja sa uz citim uplne strasne tlsta,ked ked budem dalej jest,ved ako skoncim,pri akej vahe..kde je uz tomu koniec?vsetko co zjem si telo berie..musim jest,ale ked ja len priberam..co je s tym telom?..bojim sa kde to skonci

misha

avinka, vzchop sa, neviem, čo iné Ti napísať...:-((( Chceš sa celý život trápiť jedlom? Chceš celý život počítať sprosté kalórie? :-( Veď toto nie je život!

avinka

boze..citim sa ako špek..je to hrozne,som hladna ,ale ked jem ,mam pocit viny.a uz som sa najedla..snazila som sa ovladat.ked ja by som chcela trochu schudnut,lenze ja sa bojim ,ze to uz ani nedokazem:( asi to ze som sa vyhladovala az na 47 kil pri 177..a telo si fakt vsetko co zjem len uklada:/ a teraz mam 60..je mi zo seba zle.bojim sa.

bubi

baby!!V utorok som sama seba chvalila,ze som vydrzala dva dni:))Od nedele, cize uz vlastne 6 dni som sa netrestala jedlom:))Citim sa perfektne a dokonca som dostala "kazdomesacnu navstevu"!Po polroku:))Ozaj KIKI,vsetko najlepsie k vcerajsim narodeninam:))Drzte sa!!P.S.:Pomohlo mi aj to, ze som rodicom povedala,ze potrebujem,aby mi vecer neponukali jedlo..a docela to toleruju..takto sa nemozem na nich vyhovorit:)A na velky plagat som si napisala, co ma spusta..vylepila som to do izby a vzdy ked tam pridem,vidim ho..a kedze nechcem byt chora,spustacov sa ani nedotknem:))Pomaha;)