Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

nikolka

avinka:
ale ja som dnes zorala uz dve cokolady lebo som bola nervozna!:( ja nechcem mat take vyzrate telo...ved..toto uz nie je telo baletky.

avinka

ahoj nikolka.je to tazke,ale telo sa z toho urcite tesi.nikolka preboha ako myslis tych 30kil?som v soku.ved ked trosku priberies,nebudes tucibomba,len budes trochu zdravsia(a nohavice sa kupia nove)treba sa naucit normalne jest,ako ostatni ludia.a netrapit sa.treba sa naucit pravidelne papat.:/
nie si chuda,telo je chore a aj tie nase hlavicky su.

nikolka

ahojte..
dnes ma chyta depka..pomaly totiz priberam a to sa mne vobec nepaci. ja viem ze to znie choro ale chyba mi mojich 30 kil...
a navyse, dnes som dosla nato, ze do nohavic, co som nosila ked to bolo najhorsie sa uz nezmestim..
:(

kiky

alti:dneska zase pokračujem tak ako sa ma..snažim sa na včerajšok zabudnúť..už som si konečne kúila aj kabát a na narodeniny som k nemu dostala nohavice,2svetre,šál a rukavice...celkom fajn náladu mám..práve som doupratovala kúpeľňu a pojdem sa naobedovať

avinka

caute baby ,ja dako nemozem spat,tak sem nieco napisem ,co som prave nasla..zevraj zomrela dalsia brazilska modelka! na anorexiu(Carolina Reston)pri vyske 174 vazila 40 kil,skolabovali jej oblicky,pluca..jedla iba paradajky a jablka,zomrela v utorok,mala 21 rokov:(

bubi

baby, ja sa neznasam..bola som v meste,takze som nestihla citat vsetky komentare vcas..a teraz som presla vsetky 4 posledne strany..tak som sa vytesovala ze som vydrzala 5 dni..a dnes som amla mensiu krizu s priatelom..no a aano..vecer som to pokaslala acitim sa hrozne..pojedla som vsetko mozne..lenze..nedokazem to v sebe nechat,ked viem ake to bude mat nasledky..asi preto som nevydrzala,ze dnes nebolo sedenie s babami s nasim problemom..asi kvoli sviatku:((Preco som nemohla vydrzat?:((

alti

Kiky, Avinka, Zuju, dievcata,
ziadne sklamania to nie su, su to bezne situacie, ktore Vas sprevadzaju pri PPP, ale budu aj bez nej. Kiky, aspon si videla, co urobi s nami porusenie pravidelnosti v jedle. Nic sa nedeje, zajtra /alebo je to uz dnes?/ to bude lepsie. Nezabudajte na pravidelnost jedenia 5x denne, radsej menej, ale vzdy v urcitu hodinu. A aspon 2-3x za den ovocie, zelenina.

avinka

janka471 :-)ved miška ti moze sama povedat,co by chcela jest,ale ja som vzdy rada ak je doma ovocie,zelenina(aj mrazena),jogurty,syry,tvarohy,acidka,dake celozrrne tmave chlebiky,al.grahamove rožky,nie biele..a jedla,no ja by som rada jedla take zeleninove,nejake zapekane..ja nemam rada velmi mastne a moj otec take rad..v podstate by som zjedla vsetko,len nech to nie je mastne..ja mam rada take na prirodno,dusene..a tak,ale u mojho otca to asi nepojde:)tak si varim casto sama...:) idem pozerat ten iq test naroda:-)