Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

zuju

alti: uz som ti napisala mail ale napisem aj to tu, nech sa kazdy na mna nahneva mne je to jedno. Pred dvoma rokmi som sa naucila jest, pripbrala som 10 kil, nemozem teraz jedlo zastavit.Mam z toho vycitky obrovske, najradsej by som to vzdala, sla zvracat, nic nejedla, kupila si len kilo jablk a jeden jogurt, ale... Je malo ludi ktori mi veria, ktori mi dali druhu sancu, a ja viem co som anorexiou a bulimiou stratila, mozno nie tazsie zdravie i ked mam paradentozu, vybratu stitnu zlazu... ale stratila som vela psychicky. A uz to nechcem, hoci mi moja ppp Zuzana hovori, neboj ked zacnes zvracat bude dobre. Myslela som ze toto forum, bude o tom / a nielen tato sekcia vsetky anorekticko- bulimicke sekcie/ ze si budeme pomahat / cest vynimkam/. Alôe pridem vecer na forum, a necitam nic ine len : ja chcem schudnut, ja som tucna pritom BMI ma ta holka v podvahe, lekari mi nepomozu, ja som dnes nic nejedla (/ a pritom je 18.30/, to sa neda, ja chcem ale nemozem.../ O com to tu je? Opretekani sa, ktora je na tom najhorsie? O vyjadreni lutosti, o tom aby sme vam pritakali? Som tvrda viem ale pravdiva, pretoze mne tieto reci nepomahaju, ked toto citam, aj ja si poviem, NACO SA JA SNAZIM!!! Ja viem, kazda tu bojuje za seba, ale na mna taketo reci vplyvaju, Uz mi x ludi povedalo, nechod sem, ale ja chcem a tuzim pomoct. Lenze ja nemam sil, stale dookola mliet, jedz, pi, nevadi ze priberies, krasa nie je 90-60-90, bude dobre... Je mi do placu, a idem si dat nieco na ukludnenie.

Alternativa

Nikolka,
Zuju ma pravdu, jest treba, lebo na pocasie sa nemozeme vyhovarat, ked ide o PPP. Vsak?
Zuju,
z coho mas nervy? Viem Ti pomoct? Ak aj nie, tak aspon porecnime trosku. Alebo chces cez mail?

nikolka

Ahojte..
Hm, aky mate den? Mne sa dnes nic nedari, zle som zacala tyzden. daka som smutna..a hambim sa, ale dnes som este nejedla.
A take skarede pocasie je, pocula som ze aj v Bratislave je podobne. Uplne na depku...:(

zuju

ja uz neviem co pisat, kiky som s tebou, avinka: je dobre pomoct druhym ale preco to iste, tu istu radu popieras aj v sebe? Ved je to nezmyslene.

Alternativa

Kiky,
tusim som Ta odplasila, to som nechcela. Fakt som to myslela tak normalne, materinsky. Lebo si fakt mila :o)))

Alternativa

Kikuska,
tak sa k Tebe ta lekarka nechovala, to mi nehovor. Lebo Ty si mile mlade ziena :o). Ako sa citis? Ale pitny rezim treba drzat, to nemusi byt mliecko. Tak ako?