Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

zuju

alti: vies co by mi moj terapuet povedal? Zasa robite veci, po ktorych viete ze vam bude zle? Ale ja som taka sprosta, resp. tak velmi chcem pomoct, ci tym sprostym chlapom, ci ppp ckarkam, ze sa to stale obrati proti mne

misha

ajoj, zuju. Ja si to sem chodím len čítať, ak nemám slov, nereagujem, tiež mi to vadí čítať veci typu: "chcem schudnúť", "dnes som nič nejedla" a pod. Ale JA sa CHCEM vyliečiť, a tak si tieto ich "požiadavky" neberiem k srdcu, ja som si už vytrpela dosť, mne už stačilo...Ak Ťa to poteší, ja som pred pol hodinou dovečerala, bruško je spokojné, napapané. Určite to nevzdávaj, bojuj ďalej. Čo Ti to dá, keď spadneš znovu do toho bludného kruhu? Keď začneš znova zvracať? Nevracaj sa späť!

Alternativa

Jasne, ze vyber toho, co jeme, mame vo svojich rukach, lebo tu nie su babatka. Ak si ovocie, zeleninu nekupime, tak ju nemame. Skoda, ich nemat doma, tak na striedacku. Ale slaninku mam tiez rada sem-tam.

Alternativa

Zuju,
dobre si to vystihla. Ale je to forum, kazdy vyjadri svoje pocity. Vies, objavuju sa tu sem-tam v temach o PPP "tvrde" slova, take fackovacie. Ale aj to treba, lebo v nich je prebudenie pre toho, kto sa chce prebudit...
Dufam, ze na ukludnenie si pouzila ten "moj" uzasny bananik. ozaj, aj vcera v Lets Dance Kramar bananoval velkym stylom :o)