Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

igris

mishka, je to neprijemne ked niekto niekomu nieco slubi a potom to nedodrzi, cloveka to nahneva, ale naco je dobre takymto sposobom trucovat ?
Ty vzdy dodrzis co si mame slubila ? Fakt bude najlepsie ked sa bez emocii s mamou porozpravas.

igris

kiky, pohyb je prirodzeny a ked si chodievala pravidelne cvicit a zrazu prestanes je normalne , ze ti chyba. S jedlom to nemusi mat vobec suvis, odpisala som ti na pilates :)

kiky

misha: neviem či kvoli nim..lebo už nemám také stavy že niečo zjem a musím cvičiť ale proste chcem robiť nejaku aktivitu..len naozaj neviem čo..dosť ma to trápi lebo viem si dosť realne predstaviť že ak 2 týždne nebudem mať žiadny pohyb pridu aj tie výčitky:(

kiky

misha: tak hoď to jedlo za hlavu..ak ti môžem napísať ja mám trooošku podobný problém s cvičením akurát že je vlastne uplny iný lebo zistili mi skoliozu a doteraz som chodila na aerobic a alti pisala že to nie je dobre..tak ja neviem čo budem robiť ale tiež potrebujem pohyb..ma to teraz trápi

iris.

presne tak,tym sa jej nepomstis,ked ublizis sama sebe! to nie je riesenie nicoho na svete, moja.
ked si prestanes ublizovat,tak ti prestanu aj ostatni,lebo ta len tak lahko nepolozi nic z ich strany.

iris.

mishi,som ti napisala sms.
mne sa nepaci,ked niekto niekomu nieco slubi,a potom nedodrzi...vlastne je to klamstvo,alebo podraz.
taketo jednanie iba obera o sebavedomie a potom to smeruje presne k tomu,co tu pises o prehanadlach.
rodic nepomoze,ale ublizi. taketo zaobchazanie ma casto pricinu v ppp.
pocuvaj,moja,ale ani ty nemozes mat teraz postoj,ze im to ukazes tak,ze ublizis sama sebe. to nie je riesenie,zbytocne sa znovu vsetko zhorsuje! treba sa dohodnut na pravidlach,lebo mamka to urobila s vierou,ze ti pomoze. a aj ty si chces pomoct,tak to musite robit inak! obidve! byt "partacky" pri lieceni a nie konkurentky alebo "kazda taha za svoj koniec" a svojim sposobom.
popremyslaj nad tym,ako sa dohodnut,mojka.zvazte a navrhnite ako na to! ty si premysli svoj postup a povedz ho mamke,nech nad nim popremysla a potom nech povie,co ona na to.aby si mala svoje slapatko,ale zaroven si si cvicenim neublizovala.
vsak vies,ja sa moc nevyznam,ale nechcem,aby si bola takato nestastna. a neboj,to si vobec nezjedla vela.thes ti dobre napisala.
OK???
moja,myslilm na teba!!!!! drzkaj sa.