Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

nikolka

kiky:
vedto! toje uplne priserne..ja v jej veku som o tom ani naaahodou neuvazovala. Ma trapilo to,ake saty oblecem babike atd.
Otrasne, neviem kam toto vsetko spejke..blbe casopisy, blbe mtv, blbe reklamy a modeliky! do kelu:( cele media nech sa strcia

kiky

nikolka: tak to dúfam aj ja...zareagovala si veľmi veľmi dobre..bože to už také malé detičky o tomto premýšľajú??čo ich vôbec niečo také napadá???Nie je to hrozné??

nikolka

Kiky:
No, tak to som rada ze ti to rodicia nestazili...mne to teta poriadne stazila a neviem neviem ako by som zareagovala, kebyze nemam dnes taku pohodovu naladu..ale polku veci som porozdavala tym detickam, co dnes mali hodinu jazdy..sme po polke na to kaslali, zacalo snezit a strasna zima..tak sme navarili cajiku, zobrali piskoty, pre ne sladkosti a rozpravali sa..blo vtipne pocuvat sny 4-6 rocnych deticiek..su este take zlato naivne..ale nie uplne, hehe
jedno dievcatko ale povedalo vec, co am dost sokovalo..ze chce byt ako modelka, alebo ze stihla ako ja. prve co ma napadlo a co som jej povedala, bolo ze preco? a ona ze lebo sme pekne..tak som jej velmi rychlo vysvetlila, ze krasa ide zvnutra aze vobec nejde o postavu..
snad si na tu vetu niekedy spomenie, ked ju napadne hladovat a veci podobne tomu;/

kiky

thesiamee:tak som ti odpísala:)

nikolka: ale Mikuláš bol taký celkom fajn...ani moc sladkostí nebolo skôr len také zdravé veci a ovocie a orechy..takže som rada že rodičia mi to nesťažili a mohla som sa tešiť..teraz sa učím dejepis na písomku práv..je toho vela:(
To som rada že dnes ti to papanie ide:)

nikolka

caute baby!
no dnes som sa prekonala, normalne som dnes papala. A dokonca som aj spapala nejake sladkosti co som na mikulasa dostala..jak male decko:D
a normalne ze je uz pol osmej, ja tu este bastim taku velku karamelku, vychutnavam si ju a nic..ziadne vycitky...normalne mi je to podozrive..;)
a co vy? ake boli nadielky? ako sa vam dari?

kiky

thesiamee:to fakt učí to plávanie???Ja som z BA..a aj by som mala záujem lebo s mojim plavanim to neni nič moc...a je to zdravé..ak chceš moj mail je kristyh@atlas.sk tam by sme mohli niečo dohodnúť ak si si to nerozmyslela

thesiamee

vicky: neviem co ma cenu ta donemoty prehovarat ze sa mas ist liecit ked sama hladas vyhovorky preco nechces... moj nazor poznas, ked sa rozhodnes, urcite ti odporucime vhodneho lekara a vsemozne ta podporime, ale ty si musis nechat pomoct...

thesiamee

kiky: tu sa nejak casto hladaju dovody ako to nejde a nie sposoby ako to ide...ked sa zacnes snazit riesit, urcite ti budem pomahat ako len budem vediet. moja mama uci rehabilitacne plavanie, tak keby si bola z blavy, tak to mas vybavene. ale na to aby som ta prehovarala a riesila veci miesto teba si budes musiet najst niekoho ineho... tak prejav iniciativu a spolu nieco vymyslime:)