Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vicky

myslis ze je to az take vazne?ja neviem netrva to dlho len par tyzdnov....ale proste bud nejek alebo ak daco zjem tak to musi ist von..ci chce ci nechce...vies ja to nevim posudit co to je..tak preto sa pytam

thesiamee

kikiy: a co plavanie? to je na chrbticu uplne idealne a navyse posiluje cele telo. byva aj specialne rehabilitacne plavanie, alebo cvicenie vo vode. a tvoja ortopedicka urcite bude vediet este o inych moznostiach... nevzdavaj to:)

thesiamee

tebe pomoze iba odbornik. vyhladaj psychologa, psychiatra. si vazne chora. ale budem rada ked budes chodit na tieto stranky, rady ti tu dodame odvahu, moralnu podporu a silu na vyliecenie.

vicky

ahojte baby...viete co je moj problem??cely den skoro nic nezjem len na ranajky si dam daco..a vecer zvycajne len taky rozok aj ten jem len s tym pocitom ze ho hned ako dojem vyvratim a vlastne nemam potom ani vycitky...proste uz nic nedokazem v sebe udrzat.fakt maximalne ranajky...viete pomoct?co sa so mnou deje?

kiky

tak zase nič nebude...nemam kam isť na ten pilates...ja teraz neviem čo mám robiť,nechcem byť bez pohybu:( zase mi nič nevyšlo

kiky

inak neviete čo je to pomelo???teda čo s s tým robí a tak..minule som to videla v obchode ale nemám ani potuchy ako to chutí a čo sa stým vlastne robí

giv

pekna myslienka,posuvam od karca:
"Jediný spôsob, ako si zaistiť príjemný život, je zaistiť príjemný život ostatným. Jediný spôsob, ako zaistiť ostatným príjemný život, je správať sa k nim, ako keby sme ich milovali. A jediný spôsob, ako sa k niekomu správať, ako keby sme ho milovali, je naozaj ho milovať."

Jeremy Bentham (1831)

misha

Alti, nechám to už tak, dala som si tabletku na spanie. Dúfam, že nebude zasa 5h trvať, kým zaberie..A mám furt plný žalúdok:( Neviem, či kvôli tomu žraniu, alebo z tých tekutín, hoci som vypila asi liter..ani to nie.

Alternativa

Mishka,
uz si mame povedala, ze nedodrzala slubene? Mas tu od dievcat kopec jasnych viet vhodnych povedat mamine. Rozpravate sa Vy vobec spolu? Mam pocit, ze Vasa komunikacia viazne. Mozno sa mylim. A ked Ti cvicenie chyba, urob si niekolko brusakov, posilovani na zadocek, stehna. Mozno to bude mat lepsi efekt, ako prepotene tricko so slapatkami.