Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

misha

....
som zmätená..Prečo nemôžem byť štíhla? "Nemáš na to, si k ničomu", odpovedá mi niekto v mojej hlave. A prečo nemôžem byť aspoň šťastná? "Ľudia, čo sú k ničomu, nemajú právo byť šťastní"- je tu zasa ten "niekto" vo vnútri mňa. "Tak čo? Čo s tým urobíš? Potrestaj sa! Snaž sa trochu! Takto nikdy nebudeš krásna, úspešná! Mohla by si byť, ael to by si nemohla byť lenivá, bez vôle"....je tak neodbitný:-(

thesiamee

soffi: suhlas s kiky. na jednej strane sa stazujes, an druhej strane nechces pomoc. mam z toho pocit, ze chces, aby sme ta podporovali a tvrdili, ze to ma zmysel. Ale to tu necakaj. Tu su ludia, co sa z toho snazia dostat a vazne bojuju, tak sa bud pripoj k nasmu boju a nesnaz sa tu vsetkych presvedcit, ze to stoji za to. Lebo to nie je pravda. tato choroba nema zmysel a nici nas. tak neocakavaj ze ta v nej budeme podporovat...

kiky

soffi:mohla by som ťa o niečo poprosiť???my ktoré tu chodíme(aspoň väčšina) s tou chorobou niečo chceme robiť a tvoje slová teda fakt nie su utechou..ja nehovorim že nemáš písať o svojom trápení ale to že s tým sa dá žiť nie je pravda..

soffi

Podla mna si netreba len opakovat,ze chcem byt zdrava,ale pre to aj nieco spravit,prazdne reci niesu ciny a skutky.....Este ide aj o to ci ozaj sa ten dotycny chce uzdravit,alebo len keca..Ja osobne sa uzdravit nechcem,aj ked ma to privedie napr...do hrobu....ale dosiahnem co chcem aj ked sa tej hnusnej bulimie uz nezbavim.Je to uplne na psychiku,na nervy a tak,ale da sa to.Sidce ma prepukne smutok,zaleju ma kolkorazy slzy,chcem samotu,ale to zase prejde a ja sa zase zabavam,nie ze by ma to bavilo,ale uz som si zvykla,som to ja a patri to ku mne.Mozno to raz dotiahnem na psychiatriu,ale co uz.

nikolka

ahojte baby...
fu, dnes sa citim pod psa. zase jak keby som mala byt chora, dufam ze to bude dnes len taky prechodny stav...
s deturencami bolo fajne, papat..no, dnes som vynechala olovrant a desiatu...ale celkom sa drzim zatial.
a trikrat mozte hadat co am zase boli..moj genialny krk, spravne..uz neviem co s nim mam robit:(
..Ako sa mete dnes vy?

Alternativa

Nikolka vo vcerajsom rozhovore s Kiky urcila jedno smerovanie aj na dnesok: ROZPRAVAT SA. Komunikacia je velmi dolezita, netreba sa utahovat, uzatvarat do seba. Vcera sa Nikolka krasne porozpravala s drobcami, co bolo zaujimave nielen pre deti.