Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

nikolka

...teta mi vynadala, lebo som nahucala na sesterku.
ale ja som len nechcela, aby si citala pro ana stranky..to bolo myslene dobre:(
a tet sa prvy krat na mna nastvala..a vyhubovala mi vsetko.
ale ma pravdu, im tu kazim atmosku pred vianocami

vikinka15

Ja zase som sa rozhodla ze uz nebudem vraciat.Vcera som vydrazala dnes som tiez az na poobedie.Ked som vstala dala som si paradajku a na obed jedno vacsie jablko a potom na olovrant som mala kapustu s troska fasirkou.Ale robila som pernicky.Tak som sa napraskala.Ale nemala som ziadny vlci hlad nebola som hladna. :-((((

systemáčka

Chem vás poprosiť o jednu vec...práve robím jeden projekt o anorexii a mám takú myšlienku,že by som tam dala aj rozhovor a nejakou babou,čo to všetko prežila...to by bolo podla mňa najpravdivejšie...ak by mi niekto chcel pomôcť,nech mi napíš na mail...ja viem,že je ťažké o tom hovoriť,ale pomohlo by mi to a aj tak je to úplne anonymné.Ďakujem:)

thesiamee

patka. nepochybujem ze to poznas, na teoriu sme vsetky dokonale odbornicky, len ta prax obcas trosku pokulhava... tak keby si chcela este nejake rozumy, som ti k dispozicii:) a bojuj drz sa a zelam vela sil aby sme znovu nepodlahli...

patka

neboj sa uz nie som taka sprosta ako v 15 rokoch uz tieto vsetky vety poznam.ja som si tym neznicila len vztahy ale skoro aj cely zivot.viem co je to za peklo ked ta nic ine v zivote nezaujima len jedlo.proste som zlyhala a chcela sa s tym niekomu zverit. som rada ze existuje toto forum a tato tema a ludia ako si ty. uz si mi to nabila do hlavy.dikes.

thesiamee

patka: a novy priatel si ta vybral vychudnutu, alebo taku aka si? a nemyslim ze by ta moc chcel,keby vedel ze s nim nepojdes nikam na veceru, furt budes nervozna, budes hovorit len o jedle, budes sa motat v tazkych depresiach a velakrat odmietnes rande, lebo sa prave prejedas... ja som tak prisla o dva vztahy.. a kazdy z tych chlapov ma teraz babu ktora je tlstejsia nez som ja kedy bola ale na rozdiel odo mna sú v tom vztahu normalne... a mam 75 kilovu sestru ktora ma genialny vztah a ja mam 60 kil a som sama... tak si to zvaz...