Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

mis.

Moja, o tom čurání mi niečo hovor:) K tej psychiatričke sa objednám po Novom roku...už o mne vie, ale mám jej zavolať..Takže ty si bola na túre?:) Ty sa ale máš:)

kiky

ahojte...dneska som ani nos z domu nevystrčila:( nebolo s kým a tak to bude aj zajtra,budem doma s rodičmi aj brat ide preč,mama varí štedrovečernú večeru lebo to je taký zvyk že na silvestra jeme to čo na Vianoce, a ja sa tak strašne bojím tej samoty..neznášam silvester

iris.

ahooooj. tak si idem varit aj ja.ja som meskala posledne dni,lebo som bola v terene,aj na horach na mensej ture a nemohla som sa dopit.lebo wecka neboli, a zima poriadna,ze som nechcela,aby mi niekde omrzol zadok :))
Tak ako vidim,je lepsie, ale nie preto,zeby uz bolo aj zravsie. neobjednala si sa k tej psyche? a ako s tymi liekmi? zacala si ich brat?

mis.

Iriska, som rada, že si tu:) Mám sa dobre, dnes mi je zasa príjemne, ale neviem, či to nebude náhodou tým, že som....nejedla:(..ale takto mi je naozaj dobre...nie sú výčitky, strach, úzkosti kvôli jedlu, váha nerastie atď...Snežík máme aj my, ale už sa aj trochu poroztápal a teraz zamrzol...To je super, že si sa bola korčulovať:)) Aj ja chcem:)....ja som bola dnes v Čechách, mala som stretnutie s kamarátkou- má problém s bulímiou. Ale o jedle sme sa rozprávali snáď 10min., ani to nie. Náš rozhovor bol celé hodiny úplne o iných veciach- normálnych:) Idem si pre čajík, dáš si? Dnes zasa meškám:( Zatiaľ som vypila liter:(

iris.

miska, ahoooj. som tu.co nove mi mozes napisat?ako si prezila tieto dni?aj u vas nasnezilo? u nas vcera a predvcerom,aj som sa bola korculovat :))