Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

iris.

kiky,prestastna,konecne prvy iny silvester,ked nebudem doma v posteli :)) ale aj take som si odzila a nelutujem...nebola ina alternativa,tak bolo ako bolo. pohutame a zasmejeme sa popri tom, a pomoze to aj mne,ak raz budem stat pred podobnym problemom. :))
kiky,pozri si telku,komediu,ohnostroj a pomylsi si,ze nie je dolezite to,ako prezijes ten jeden vecer, ale ako pojde cely rok!takze si uzi...a uvidis,mozno sa to pocas zajtrajsku zmeni :)

iris.

moja :)) ja sa zabavim!!! uz mame naplanovane riesit jej velky zivotny problem,vlastne rozhodnutie,pred ktorym stoji a potrebuje nazbierat viac pohladov na vec,takze tazke filozoficke mudorovanie naz caka :)) ked ma na riesenie malo casu a preto tam dojde ona aj ja...do tretej kamosky.a budeme jej pomahat hladat riesenie :))..v posledny den v roku!

iris.

ja som kazdy rok ako ty,kiky, nasi spia a ja pozeram nejaku komediu alebo si nieco pisem,a pozriem ohnostroje a idem spat.teraz to bude ine,zajtra cestujem ku kamoske a tam nas bude viac,tak nieco poriesime ak nezaspime :))

kiky

alti:no..zatiaľ sa mi nezdá že by som mala nejakych priateľov na takú chatu..
No čo..prežila som aj minuly silvester tak aj tento(dúfajme)..len to bude hrozné rodičia zaspia už o desiatej..a ja tam budem sama sedieť..

alti

Babulka moja, este Ta caka milion zabav a prijemne preflamovanych noci. Ozaj, z vyletu v Martine si nam pisala, ako Ti "nesedela" zurka s podpitymi spoluziakmi. Takze si povedz, ze ten Silvester s touto partou by nebol lepsi. Urcite zazijes krasne a fakt vesele Silvestre napr. s kamaratmi na horach. len to potrebuje cas, teda presnejsie vek.

iris.

alti,ahoj!
objavila som zeleny caj,ale mam rada aj dobru mysel!!
uz si ho idem zaliat. miska,a to ovocie je najlepsi napad! kym nepojdes k tej psych.tak si daj mali cielik,ze si kazdy den zjes nieco od ovocia...okrem inych veci.ak by si mala nejest nic,tak urcite ovocie, zeleninu. je to najlahsie a zdrave.
tak dobru chut k caju :)

alti

Kiky, vyborny napad. Varit tak 2-3 min. pokrajane rozne ovocie /myslim, ze len zaliat horucou vodou nebude stacit/, trochu skorice, vanilky - daj Iriska vediet, ci to chuti. Vlastne to mozeme vyskusat viacere, co vy na to? Idem varit :o).