Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

minnetka

Ja už nevládzem :-((((( Opäť som do toho spadla,a je to horšie ako kedykoľvek predtým...som zúfalá,celé sviatky som jedla a vracala,všetko,čo som zjedla,som dala von...a neprestáva to, už nedokážem zjesť nič bez toho,aby som to v&yvrátila...Prosím, pomôžte mi niekto, mame to nemôžem povedať,ani priateľovi, a pritom myslím už na najhoršie...zdá sa mi,že to skončí iba smrťou...už sa mi nechce ani žiť :-(((((((

kiky

máš pravdu Alti..tak teda veľa zdravia do Nového roku..ja idem..potom keď si budete o polnoci pripíjať spomente si aj na mňa..majte sa

alti

No vidis, ved dobry spanok potrebujeme. Iriska a Kiky a vsetky dievcata,
prajem Vam pohodu zajtra a prijemne prve hodiny roku 2007. A urcite si spolocne zazelame hlavne to, aby sme malicke, kazdodenne boje vsetci vyhravali. A pravdaze hlavne ten najvacsi, pre ktory existuje tato tema. BOJ O ZDRAVIE.

kiky

iris:no tak ja sa dúfam nad starnutím trápiť nebudem..to ešte nie..ale som rada že ty aspoň si trošku užiješ ja byť tebou sa veľmi teším..aspoň bude zmena..ale zase ja keď sa moc teším tak mi takéto akcie nikdy nevyjdu..predčasne sa zrušia alebo tak..tak radšej sa teš len tak priemerne..

alti

Keby sme sa nepoznali uz dlhsie, |Kiky, tak by som Ti dalej vysvetlovala, ze...Ale Ty si jedno mile, rozumne a pekne ziena, ibaze zatial nemas vek na partie. To je Kiky, moj nazor, preco budes tento Silvester doma, mozno buduci uz nie. Ozaj a vies, ze to, co zacnes robit prve minuty noveho roku, to budes s uspechom robit pocas celeho roka? /To viem od mojej starkej a ta toho vedela velmi vela :o)/. Cize na to nezabudni, treba zacat rok s usmevom, dobrou naladou, nie so slzickami :o)))

iris.

kiky,ja,ked som bola mladsia,tak som kazducky silvester preplakala. dôvod bol ten,ze som bola o rok starsia a ten pocit som neznasala. nechcela som starnut,lebo so mnou starli aj moji rodicia, stari rodicia, zvierata, ktore sme mali doma....a ked som pocula strielanie sampusov,tak som bola sama v mojej izbe,v tme a plakala som zufalo do paplona! nechapala som, ako sa vsetci mohli radovat,ked to bolo tak smutne,ako ludia starnu a ...
teraz je to lepsie,uz spim alebo pozerat komediu,takze sa miesto placu nasmejem!! lebo ten novy rok aj tak pride,a ja zostarnem o rok,ale nezostarnem aj od stresu a sklucenosti nad tym,co aj tak nemozem zmenit.
:)))
uvidis,bude to pekny vecer.popremyslaj,co by si mohla robit,ak budes sama,alebo niekoho pozvi,ci popis tu,ak tu bude niekto,kto bude tiez sam :)

kiky

alti:ja viem mala by som byť rada že nie som uplne sama ako niektorí..síce sa asi aj tak budem tak cítiť..ale no čo už..keby boli všetci šťastní asi by to bolo oničom

alti

Kiky,
ale take chatove kamaratstva predsa vznikaju neskor, ked decka mozu samostatne cestovat na chatu. Cize okolo maturity? Asi tak nejak. Netrap sa tym. Nie si sama, co bude silvestrovat pri driemajucich rodicoch :o).

kiky

iris:ďakujem za povzbudenie..možno to je len tou anorexiou a celkovo depresívnou náladou,pocitom samoty..neviem..ale posnažím sa to prežiť nejako aby som neplakala..