Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

alti

Cau dievcata, vsetky
Iris,
ak mas doma oregano korenie, to je pamajoran, ludovo nazyvany dobra mysel, vyborna bylinka na upokojujuci caj. Tak skus, napr. s medom
Kiky,
no neviem, ci v Tvojom veku ti spoluziaci zaziju fakt az takych zabavnych Silvestrov. Niekedy su to len silne reci. Takze klidek, moja. Mozes si aj doma, s Vasimi urobit dobru naladu , pospevuj si a tes sa, ze zacneme novy rok a bude urcite lepsi :o)
Mis.,
to ma nepotesilo, ze Tvoja pohoda prameni v hlade. Nie je to ono, co potrebujete, dievcata, aby ste sa z tejto hnusnej PPP dostali. Daaaj si aspon ovocie a zeleninu, vela. Ozaj a co dat si banan? Urcite ho negujes, to je skoda :o(.

iris.

dobry napad dat si sirupovu vodu! ale musim si teplu,lebo ja mam chladnejsi organizmus a stale mi je zimaaa a tak pijem len teple az horuce napoje.z letnej vody by ma drgolilo ako osiku.
vidis,miska,si mi napomla,aj bylinkove caje mame nasusene.
a vy ste sa uz boli sankovat,lyzovat alebo korculovat?miska,a s tou kamaratkou by ste mohli byt castejsie a potrkotat si pri caji alebo kapucine.

kiky

iris:alebo ma práve napadlo si ostrúhaj kôru z nejakého ovocia(napr. pomaranč) a nechaj to tam luhovať..aj napr. jablko...vyskúšaj

kiky

no..lenže tí moji priatelia sú odcestovaní..a tí čo su doma su proste len spolužiaci v spoločnosti ktorych..no..nič

mis.

Iriska, my tu máme milión čajov, ja Ti darujem:)) Hmm..premýšľam, ale nič ma nenapadá, ja domáce čajíky nepoznám:(

iris.

kiki,presne tak,chod sa bavit s priatelmi.ak ta zabudli pozvat,tak sa tam normalne vtri,a uvidis,ze radost bude na oboch stranach :))

iris.

paradna tura!!! pri zamrznutych vodopadoch :) voda sa mi vari,ale nech si idem oci vyocit, uz doma nemam caj!
:(( co teraz? poradte!! cistu vodu ja nerada.

kiky

ja tieto sviatky tak neznášam kvoli tomu že ešte viac cítim jaká som sama..na silvestra sa budú všetci baviť a potom budú v škole hovoriť ako super bolo..a čo poviem ja??no..bola som doma..a..a..nič:(