Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

ForEver?

nepocitaj kolkokrat..a ani ako. predpokladam, ze to s tvojim ucenim nie je az take zle a ani nie si celkom blba, ked si na vyske, takze sa to urcite nejako doucis. teraz musis eliminovat tu vec, ktora ti v tom uceni brani a to bude tvojou prioritou.

sunny20

no jo 11.teho idem k doktorovi tak mu poviem ze teda suhlasim a budem to riesit pak. a zatim sa budem snazit ucit:( teda ja sa rada ucim:) tiez psycho ze :) ale to nejak ted proste nejde

sunny20

no to ti poviem zajtra:) zatial citim skor ze uz by som sa chcela na vsetko vykaslat a odist prec a nieco s tym robit. samozrejme viem ze by sa nic nezmenilo keby odidem , urcite sa da vyliecit aj doma a ucit sa pri tom a tak, ale ja proste nevladzem. vzdy sa vratim na zaciatok a je to este horsie. ale mozno to naozaj bude zajtra lepsie a budem spokojnejsia za nieco idem urobit a budem sa aspom trochu koncentrovat,ale dnes som sa za celyyy celucicky den naucila 10 viet.. zato som bola 6krat vracat:(

Alternativa

Moj navrh: co najskor chod ku psychiatrovi a naplanujte hospitalizaciu, ak to uzna za potrebne. Ty sa spolahni na odbornika. Vies, ani hospitalizacie nebyvaju hned na druhy den. Snaz sa ucit, robit skusky. ked Ta hospitalizuju, daju Ti PN-ku, tu dorucis na stud. odd./napr. doporucenym listom/ a dalej uvidis. ved aj do nemocnice sa daju zobrat nejake skripta, aspon nieco si urcite budes moct citat. A po skonceni liecby budes vec riesit dalej. Len si z toho nerob nervy, aj dlhsie choroby pocas studia su bezne.

ForEver?

to by bolo najlepsie. kolko mas este skusok? zvladas to? vies..mozno ti aj to vedomie, ze vies, ze ides niekam s tym nieco robit, trochu pomoze skoncentrovat sa na ucenie..nemyslis?