Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

sunny20

no jo prave som mala mensiu koliziu so salonkami.. PS: predam nas vianocny stromcek. Znacka:rychlo a lacno:))

a co tie vajicka?:) ako to dopadlo?a salmonely sa ozaj ted neboj

ForEver?

ano:) ja zacinam kazdy den, v podstate... ale prave ma pochytila nezadrzatelna chut po vajickach so slaninkou. strasne vtipne. vajicka som nejedla..kolko? heh, pri mojom stasti chytim hned nejaku salmonelu. aj ked..teraz v zime...

sunny20

no pisem si pisem.. ale ja si akosik dokazem pisat len good days.. aj ked vlastne jediny pokrok ktory som cez vianoce urobila je ze som zapisala aj par prejedaciek..no to asi preto ze cez vianoce su takmer same prejedacky a co mi ine zostavalo ze:)

a.. fakt pekne napisane:) ale hlavne aj tak zostava neprestat sa snazit. aspom teda dufam lebo ja sa tym utesujem:)

ForEver?

ja? no..hm. hm:) ach, no tak to je take..no..:) (podla mnozstva citoslovcie, asi vies ake:)
ale nie..uz je to lepsie. teda..este mam take tie "Good days", kedy je vsetko fajn a potom "Bed months"... kedy to zas nie je az tak fajn. :) ale, vo vseobecnosti, teraz sa snazim. snazim sa jest. no krasa, ako to je napisane. :)

ForEver?

hm..ja neviem. to ti poradia asi uz tam, tam sa to pojdes vlastne naucit, no nie? ale..vies co? mozno by bolo dobre zacat si pisat, co si zjedla a tak. a nejest inde, len pri stole... ved to urcite tak teoreticky poznas. ale naozaj, to by ti snad pomohlo, pisat si to.

sunny20

no zradielko je super vyraz:) nemam problem jest. skor jest normalne a nie priliz. dnes boli ovsene vlocky a pak kapustnica. ale priznavam ze ted tlacim chleba co nie je najlepsie.. ako sa len ovladnut?? dokazem aj nejest vobec, ale jest tak akurat nedokazem:(

ForEver?

ty si vazne sikulka:) tak to mas fajn, aspon sa nebudes nudit a mysliet na "blbosti"... so zradielkom to zvladas? mala si dnes nieco normalne(podla moznosti)?

sunny20

no kedze mi uz prihara tak sa musim venovat milovanej matematike.. a este stale mam na krku vianocny darcek..ja som taka sikovnejsia:)) tak aj idem kreslit, budem to tak striedat. inak tu osmu hodinu rannu ti nezavidim..

ForEver?

no super:) ja som dnes mala neocakavane program uz od osmej..takze..brr:)a som fakt hrozne unavena, lenze musim sa snazit udrzat v bdelom stave, pretoze o pol hodky mam ist do mesta... a co ty? planujes nieco?