Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

ForEver?

sunny: ja som sa na oddeleni neliecila, ale ako mi bolo dnes zhodou okolnosti povedane, niekedy treba razne kroky a skusit stacionarnu liecbu... myslim, ze ti ludia tam vedia, o co ide, maju skusenosti, ako a co treba robit, preto sa neboj. ono..je samozrejme, ze to nebude lahke, ale ak chces, aby si bola v poriadku, skus to.

sunny20

ForEver?: liecila si sa na oddeleni? ja by som mala ist do nemocnice ale stale nie som rozhodnuta.. neviem co mam robit ale viem ze takto uz nevladzem. musim prerusit VS? prosim aspom o tvoj nazor. aspom slovo:((

ForEver?

a ak je tu moj priatel, ktory mi sice slubil, ze sem uz nezabrdne, tak este uznavam, ze som silvestrovala aj s nim. lebo zas dostanem vynadane:)

ForEver?

kiky: PREPAC:))
ja som mala nahodou silvester dobry, fakt sa nemozem stazovat. to s tou knihou prislo az potom, co sme sa s kiky prekecali v abecede od A az po Z. :) diky moc:)

sunny: tu som

kiky

ForEver?:zabudla si ma spomenúť keď si písala o svojom silvestrovskom programe..veď sme spolu virtuálne strávili 2 hodiny!!!:)

kiky

caute...dnes čo sa týka papania myslím že som to zvládla tak na 2+...celko fajn si myslím...
Zavolala som si dnes k sebe kamošku tak sme aspoň poklebetili a zabila som čas..okrem toho som bola aj v oriflame..takže dnes naozaj nezostalo ani miesto na zlé myšlienky..
som chorá zase kašlem :( ani spať nemôžem stále:(
misha:dúfam že teraz už nemáš ten pocit z jedla..nech ťa neprejde chuť vyliečiť sa..má to zmysel a dá sa to..len treba pre to niečo urobiť..poviem to takto..ženy v tvojej výške vážia oooveľa viac ako ty..a sú tučné??vôbec!tak prečo by si ty s tvojou váhou mala byť tučná?Ak nepriberieš nevyliečiš sa lebo depresie budeš mať stále..treba pribrať..ja viem čo si pomyslíš..prečo by ti nejaká anorektička mala dávať rady keď sama je na tom rovnako..možno to tak je...ale ja sa nevzdávam a JEM a neviem či si pamätáš ale raz som ti mailom písala svoj jedálniček a bolo to asi 10x viac ako ty..ja už nemám taký veľký strach a ani výčitky..tak prečo to neskúsiš aj ty?Keď už nič aspoň si daj malý banánik...
a prepáč to mudrovanie...