Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

ForEver?

sunny: ekonomia..to by slo si presunut. urcite ano. a chapem, ako to myslis s tym ucenim. preto treba zacat co najskor, lebo inak vela stratis..:( este viac, ako keby si tam teraz nesla...

ForEver?

sunny: neboj sa, to zvladnes. ved sa to predsa da! a nakoniec, vypadnut z bezneho kolobehu, to ti da na tom si najviac.

sunny20

studujem ekonomiu a ucenia nie je az tak vela, teda nerobilo mi to najskor nejaky extra problem.ale teraz uz sa vobec nemozem sustredit

Alternativa

Vyborne, ze o tom uvazujes. A ked Ti da lekar info, tak napis a budem sa snazit vysvetlit, co sa da so studiom, aby si co najmenej stratila. Dobre?

Alternativa

Jo, ForEver,ved mam skusenosti, ako si studaci riesia studijne problemy :o). Veru nie vsetci maju naozaj aj problemy zdravotne.

sunny20

mate pravdu budem ostrelovat otazkami u doktora, len som zacala o tejto moznosti az prave dnes uvazovat tak sa snazim zistit co najviac kym tam pojdem. moc vam dakujem, je mi lahsie ked sa mozem aspom takto s niekym o tom rozpravat

Alternativa

Skolu prerusit nemusis, ak dokazes vypadok Ty zvladnut. Budes mat vystavenu riadnu PN /tzv. kladensky listok/ a ten odovzda niekto na studijnom oddeleni. A tym mas ospravedlnenu absenciu. neviem, na akej VS studujes. Ak je viazana na experimenty /napr. laboratoria/, tak ucitelia v takom pripade pri dlhodobej PN hladaju individualne riesenie. A skusky? Ak mate kreditny system, nejake si mozes urobit v letnom semestri. Ak mate nejaky pocet kreditov povinny v zimnom semestri, pri PN mozes poziadat prodekana pre stud. veci o suhlas vykonat tie skusky pocas letneho semestra. Podmienka tohto vsetkeho je riadna PN a jej odovzdanie na dekanate.