Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

ForEver?

ja si myslim, sunny, ze by to slo prerusit zo zdravotnych dovodov. potvrdenie budes mat. pozerala si si tu stranku?

sunny20

no ja som uz asi presvedcena ze tam pojdem, len to s tou nestastnou skolou neviem sklbit. neviem ci to vydrzim do leta na prazdniny, teraz je to, horsie ako kedykolvek predtym, uz nedrzim takmer nic, stale sa prepcahvam a vraciam ale nahodou aj ked jem vzorne tak vraciam, uz aj caj. proste musim sa ist liecit asi co najskor ale ako to bude dlhsie ako dva tyzdne tak tu skolu musim prerusit:(( a to mi nevonia.

Alternativa

Najlepsie bude, ked sa porozpravas s Tvojim psychiatrom. Ten Ti povie aj predpokladanu dlzku pobytu. Nemusi byt dlha, ak zabojujes hned od zaciatku. Doliecenie moze byt v domacom prostredi, cize aj s chodenim do skoly.

ForEver?

sunny: pokial viem, su stacionare, ktore mozu trvat aj velmi kratko. a neviem, ja naozaj neviem, ako sa odtial moze vychadzat. skus si dat stranku idealni.cz tam mas pokec a na nom je jedna miestnost prave o stacionari. tak tam si to skus najst, dobre?

sunny20

ved hej ja viem ze je to len tie predsudky hluupe a hamba. a ty nevies na ako dlho sa tam chodi? a ci mozem aj doskoly chodit popri? ak teda urobim aspom nejaku skusku..

ForEver?

sunny: presne, ako to napisala alti. toto je ochorenie, nie je to tvoja vina, jednoducho sa to stalo. a da sa to liecit. tak preco sa trapit? preco myslis, ze sa to vsetci dozvedia? kamaratom povies, ze si bola prec, v zahranici, zarobit si..a rodicia, ak uz mas 18 a nechces im to povedat, tak povies to iste. myslim, ze si uz nieco vymyslis. neboj sa toho. nic nestratis, naozaj nie.

Alternativa

Sunny, co Ti znie priserne...slovo psychiatria? Ale to je oddelenie ako mnohe ine. A psychiatria nie je miesto pre "cvokov", ako si mnohi myslia. je to na liecbu psychickych chorob a sem PPP patri. Vykasli sa na to, co si budu mysliet ini, teraz mysli na seba.

sunny20

moze:( dozvedia sa to vsetci a ak by som musela naozaj prerusit,co asi aj teda budem musiet lebo uz teraz sa skoro vobec nic nemozem naucit, tak to musim povedat nasim a.. a ja nechcem lezat na psychiatrii:((( to znie tak priserne:(((((

ForEver?

sunny: ked ti to navrhoval, on sam je lekar, tak asi vie, co robi. skus si to v skole zistit, za to nic nedas, nejako nenapadne... a pozri, ten pobyt ti nic nemoze zobrat.

sunny20

ked ja neviem ci mozem byt v nemocnici aj chodit doskoly.. ale psychiater mi to viackrat navrhoval a nechcela som ale ted uz fakt neviem dalej