Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

sunny20

aj tebe bru nocku, energie by bolo viac keby nevysedavam pri kompe do pol druhej:)) ale za to mi to pridalo pozitivnych myslienok

ForEver?

vyhodit?! taka skoda:) vies, ja len ked poviem to slovo nahlas..ani ho vlastne nemusim dopovedat, tak sa zovsadial ozve- TEBE NIE! no vtipne, ako som hovorila, humorne situacie:)

sunny20

no vie to moj priatel s nim sa na tom naozaj obcas smejeme:) ked teda zrovna nemam nejaky vystup alebo sa nezrutim ale zvlada oboje:) uz sa minule aj zabaval na moj ucet, ale milo.. ale nasim to povedat je dost tazko.skor ja som opora mojej mamy a otec je alkoholik takze tomu som ukradnuta

sunny20

:)asi sa boja ze by mali vycitky ze ho nepouzivaju aj oni. u nas to tak je:) mama ho chcela 2x vyhodit ze ju hryzie svedomie

ForEver?

vies, ja som pod kontrolou. a je to lepsie v tom, ze sama by som na to opat dlabala. a zas, aj ten pocit, ze mas niekoho blizkeho, s kym by si sa o tom mohla porozpravat, to stoji za to:) neviem to opisat takto..ale, ono z toho vznikne tolko humornych situacii, ktore si potom mozte rozpravat:)

ForEver?

nieco ano..nieco nie. ale dnes ma dvaja moji najblizsi ludia neplanovane informovali o tom, ze vedia... takze, najrozumnejsie je asi nespoliehat sa na dufanie v to, ze som naveky utajena. ono..je lepsie, ked to vedia, ver, ci never. (aj ked mi prave zakazuju kupit si stacik... :)