Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

ForEver?

chcem vam napisat, co sa mi stalo, co ma mozno aj trochu nakoplo zas zacat odznova.
boli sme s priatelom na pizzu. ako sme sa tam dostali a co tomu predchadzalo, to je teraz vedlajsie, hlavne je, ze sme tam sli. asi kazda z vas pozna ten pocit, ked to jednoducho "nevyda", nech sa snazite akokolvek. a nevydalo, bohuzial. jedla som studeny kusok pizze, priatel do mna hustil a cela restika sa na mna pozerala. aspon mne sa to tak videlo. no viete si to predstavit. kolonalny trapas. aj ked mozno..naozaj si to nikdo nevsimol, mozno to len moje blbe ocka tak videli. lenze, mrzelo ma to. strasne ma mrzelo, ze to neslo, nedokazala som to, ze aj On bol z toho smutny, ze som nam pokazila den, ze som neschopna. a tak som si povedala, dokedy to takto este bude? a tak, sranda- nesranda, poviem vam uprimne, nebola som presvedcena... nie uplne. ale toto, taketo veci..ja to uz nechcem zazivat. stale dokola. naco? radsej zacnem zit.
a ak nechcem ist na psychinu, asi budem na seba kruta osobitne a jest budem hlava-nehlava.
tak mi drzte palce:)
a hlavne od vas nechcem pocuvat na tomto fore tie neustale depresivne reci, ze sa to neda, ze to nejde. ide. pomaly, ale ide. teda dufam:)
a ps- neviem, ci ste vcera pozerali na nasej verejnopravnej televizii Diagnozu, ale..stalo to zato. MA a MB. trochu chytlave..ale klobuk dolu.
a este nieco..asi napisem tym kockam vedla v teme "chudnime spolu" dost skaredy odkaz..strasne ma stvu:)

pussy91

to je tak .myslela som si ze som tehotna-samozrejme so to nechcela-no a tak som sa bala kazdeho pribrateho deka,.len co som sa trosku najedla isla som ta vyvraciat.no a tak to ide az do teraz

pussy91

no tak ja pisem este raz.dlho som tu nebola a tak som nenasla odpoved na moj prispevok.mam bulimiu,ani neviem ako a trva to uz od juna.nepoznam sposob ako s tym prestat.pred vianocami niekedy zaciatkom decembra sa mi podarilo presrat,ale ked sa zacalo piect a varit tak som jednoducho nemohla odolat.potom mi prislo zle a muselo to ist von...tak co baby,zavidim tym ktore to maju za sebou a skoncili uz,mna to dufam este caka...

alti

Kiky,
ale Ty si perfektne nastartovala sama seba, ze chces byt zdrava. Podla mna byt doma, s kamoskami v kontakte, s kazdodennymi povinnostami a s pravidelnymi navstevami psychologicky je pre Teba lepsie. Ozaj, pokracujes v dobovych tancoch?

kiky

gabina:čítala som tvoj článok na blogu-o tom dome..nerozmýšľala si o zbierke?ja by som ti prispela(síce nie veľa) ale ur4ite bz viac ľudí bolo ochotných..vyzeralo to fajn

misha:a ty si bola na tom liečení kde máš program?tebe sa to páčilo či nie?spoznala si tam aj nejaké kamošky?či nie?ja by som do takého niečoho šla..len tá škola..

kiky

tá debata o váhe nechápem načo začínate..každý má inú postavu iné percento svalov a tukov,inú stavbu kostí a pretosa tým nedá orientovať..ja kebyže nemám od psychologiťky nariadené váženie nechcela by som to už robiť

alti

Ked som chodila iste obdobie ku psychologicke, aby som sama seba kvalitativne posunula vyssie, striedala som sa s viacerymi znamymi, popularnymi ludmi. A v com je problem? Predsa v nicom. Po tychto sedeniach s usmevom tvrdim, ze keby rozhovory so psychologmi boli pre vsetkych na tejto planete povinne, tak by zivot nas vsetkych bol kvalitnejsi, krajsi, milsi,...mozu sa tu dodat dalsie pozitivne stranky zivota :D

gabina

simon:
aj verejne znama osoba moze vyhladat odbornu pomoc a bude zachovana jej anonymita. A okrem toho, co je dolezitejsie? Nejake reci alebo Tvoja pohodicka? Ja by som vedela.-)) Ale je to na Tebe. Ziaden psycholog nenabonzuje, ze Ta lieci, nech si ktokolvek...A okrem toho - nie je to hanba. Ja sa dnes usmievam nad tym, co mi chodilo v hlave, ked som lezala na psychiatrii. Psychoska. Si blba psychoska - to som si vravela: Sem sa nedostane barsgdo ale ty ano - aj takto som si .-)
A dnes? Spominam si na sanitarov, co som s nimi hrala pingpong a rehotali sme sa pri tom ako kone. Spominam si na narkomanov, co mi na balkone pri cigaretke ukazovali, kam si pichali drogy. Vtedy mi doslo, ze naco riesim, ked nie je co. Myslela som, ze sa za mna blizki hanbia. Ale jediny, kto sa hanbil som bola ja. Dnes som rada, ze som zazila nieco, co mi trochu otvorili oci. Vtedy som to netusila ale posunulo ma to dalej.
A sedenia u psychologicky vo mne dodnes vyvolavaju usmev na tvari a pocit, ze este stale citim tu jej makku naruc - bola mi vtedy mamou, ktora mi chybala. Ale dnes uz je lepsie...
znama - neznama...mas problem a treba ho riesit. To je vsjo...