Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

pussy91

No ja mam 16 a trapim sa to uz rok.No fakt sa mi nechce verit ako daleko to uz zaslo.Dam si trosku a este trosku a potom si poviem-no a co,poriadne napcham sa aj tak to vyvraciam-a tak to ide stale.A este som sa neodvazila to nikomu povedat,len vam co ste tu.Sice anonymne ale aj tak.Pomozte mi prestat.Ja fakt nevladzem.Ked idem na wecko a strkam si tie prsty do ust je mi az zle,ale zo mna.100krat som si povedala ze takto to dalej nejde,ved mi vsetci hovoria aka som riadne chuda,no ja si stale myslim ze este by som mala schudnut.Za ten rok co to robim som schudla okolo 12 kil a stale sa mi to zda malo.Chcem schudnut ale nie takto...........

babynka

je zvlastne ako sa pohybujeme medzi ludmi a ani nevieme co ich trapi....mna to velmi mrzi ze som s tym zacala kedysi pred uz 3 rokmi?je to neuveritelne mam 18 a uz 3 roky sa trapim sebou a tym ako vyzeram

babynka

ja som mala bulimiu alebo aj mam?Boli dni kedy som len jedla a vracal a teraz? Sem tam ked mi ujde nejaka strava a trosku to prezeniem urobim to znova.Hmmm hnusim sa sama sebe a chcem s tym nadobro prestat byt stastna a spokojna sama so sebou

maxinka1223

....no...podla mna je kazdeho osobna vec ci chce alebo nechce schudnut...niekedy sa to uz sice prehana ale na mne uz cvicenia tiez nezaberali tak som to skusila dietou no a cakam na vysledky...nikto ma nepodporoval nikto mi nepovedal ze som schudla sice malo ale schudla...tak to pojde dolu dietou a bude tio uz vidno...

alti

Ahoj dievcata, este ste tu? :D
Netreba si vycitat napr. stac. bicykel, ak si na nom nesla vyplut dusu :D. Ved preco aj? Pohyb, rozumny pohyb, je zdravy a potrebny. Cize nic neprehanat :D

ForEver?

kiky: nemozes brat jedlo tak, ze ho pokazis. ako sa da jedlo pokazit? ber to tak, ze ked nahodou zjes viac, ze to bola akasi "oslava". na oslavach zjedia ludia vzdy viac, ako je normalne.
takze, ta diagnoza je stale v archive ceskej televizie. tam si to mozte najst, ale..no neviem. nasi velmi nechceli, aby som to pozerala, je to dost smutne.

kiky

ForEver? :aj teba štvú?to je podľa mňa tak začínajúca A...jejda ja tieto dokumenty vždy prepasiem..oni to aj reprízujú??
Inak to s tým papaním som si dala aj ja akurát že som to pokazila a bola som na stac. bicykli..no čo už..