Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

alti

Vuyzime, dievcata, dnesny akoby jarny den /aspon tu je take pocasie/ na prechadzku. A vezmite von aj maminu, ocina, segru, kamosku a podrkocte si s nimi. Slniecko je zdroj pozitivnej energie, ponuknime mu aspon na chvilu svoju tvar :o). A vnimajme hladkanie jeho lucmi. Pekny den vsetkym.

Alternativa

Cas po Vianociach mam uz 100 rokov spojeny s intenzivnym citanim knih, darcekov. Z jednej citujem:
ZDRAVIE zavisi predovsetkym na nasom vlastnom sposobe zivota. O nasom zdravotnom stave rozhoduje vyziva, harmonicke striedanie pokoja a aktivit vcitane pohybu a nase myslienky a city. Cim viac radosti pustime do svojho zivota, tym mensiu prilezitost maju choroby.
Skusme si kazda spocitat, co z tohto svojmu telu pravidelne doprajeme...

katika20

Ahojte, aj ja sa vam chcem zdoverit s mojim problemom.Uz vyse 4 rokov sa trapim s tou bosorkou bulimiou.:(Mam pocit ze som uz vyskusala uplne vsetko, no vzdy som sa jej zbavila len na nejaky cas. Nemam odvahu sa s tym niekomu zdoverit, tak aspon vam. Mozno sa mi ulavi a konecne nadobudnem pocit ze v tom niesom sama. Je to zacarovany kruh, z ktoreho nech sa snazim akokolvek nemozem vyjst von. Pohlad do zrkadla je pre mna neznesitelny, neznasam svoje telo. Viem ze tymito recami a takymto pristupom vam asi vela pozitivnej energie nedodam, ale chapte po tolkych rokoch sa uz vo mne vsetka nadej pomaly vytraca.

ForEver?

kocky, ja tiez hovorim kliiidek. ono to pojde, ak chcete, naozaj ano.
ked to ide mne(mozno trochu pomaly), tak to pojde snad kazdemu. len si nemyslite, ze vsetky problemy zmiznu okamzite. ja som si uz milionkrat povedala, ze chcem, ale nechcela som skutocne..tam bola chyba. treba sa otocit do svojho vnutra a tam si najst odpovedat, ako chceme skoncit.
ono je lahke zit takyto zivot. vskutku ano, aj ked mi neverite. ale tazke je skutocne vitazit v zivote. mat rad zivot, sameho seba, byt uspesny, mat priatelov...and so on...

criss

Ahojte, vsetky tie pribehy, akoby som citala svoj zivotopis. Ale, je novy rok, nikdy som si nedavala novorocne predsavzatia, ale tento rok ano, uhadnete ake? Uz sa mi 5 dni dari. Zatial som nevracala. Sice som pribrala, radsej sa do zrkadla nedivam, lenjakby na tvar, s tou som spokojna. Takze ludia drzte palce, chcem s tym prestat, aby niekto o tom vedel. A ja vam drzim palce takisto, viem ake je to tazke. Pa

arweena

bulimiu mam asi 2 roky...ani neviem ako to začalo...viem ze je to zle, vsetko si uvedomujem..teoreticky ovladam všetko.Každy den sa snazim začat odznova ale nejde to..viem ze sa takto nicim.Priatel o tom vie ale nechce si to pripustit, mysli si, ze to dokazem ovplyvnit ako ja chcem..