Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

amalion

Katika20: Ja som to mojmu priatelovi povedala,nevedel pochopit preco,ale donicoho ma nenutil, a prave on bol jeden z ludi(ti, ktori o tom vedeli,bolo ich len par), kto mi pomohol dostat sa z toho, o mojich myslienkach(peklo co ma taha spat) teraz ani netusi,nechcem ho sklamat...Na strednej som mala veelmi rada rada spolocnost ludi a vedela som si zivot vychutnavat(aspon som si to myslela,dost som pila aby som zabudla a fajcila), teraz som na vysokej a od druhaku sa ludi skor stranim...neviem preco,neviem si to vysvetlit...ja chcem byt v spolocnosti, velmi po tom tuzim,ale ked v nej som tak z nej chcem ujst.Neviem preco sa citim tak sama...lepsi vyraz je osamela...vzdy som davala zo seba ako najviac som mohla,ale vela ludi to potom zacalo zneuzivat a ja som sa kvoli tomu trapila...Najhorsie na tom je ako mi kazdy hovori: "ty sa mas, chcel(a) by som zit tvoj zivot" .Vtedy sa citim ako egoista najviac.No vzapati na mna dolahne pocit samoty...vnutornej prazdnoty...niekedy beznadeje...

criss

a ešte som niečo chcela. Neviete si predstavit, akú som mala krízu v pondelok, tak dobre asi viete. Takže, bola som v aute so sestrou a kamarátom.Oni si robili srandu, že ma zjedia, hlavne moje stehienka a ja na to, že by neboli dobre, že mam celulitídu a sestra krava na to povedala pred nim, že to je jasne, ked mam bulimiu, krava, ja sa snažím a ona to len tak povie pred niekým, ja by som ju zabila, sa na nu nemožem ani poziet, hned mi to pripomenie, že o tom niekto vie, skoro som zase podlahla a už to spravila viac krat, krava

criss

Ahojte Margarétky, dnes je to už 11 dní a ja sa držím. Dúfam, že to ide aj vám tak ako mne. Večer sa ešte neviem krotit v jedle a neviem zaspat nenapapaná, ale v utorok som bola na plavárni a chystám sa znovu, už mám pernamentku kúpenú.Viete, čo som mala v horoskope na tento rok? že budem pre druhých PRÍŤAŽLIVÁ A OPTIMISTICKÁ a ja dúfam, že budem taká aj pre seba. A vy sa ako mate, dúfam, že mate jedno z lepších období. Neviete, po akom časovom useku je človek vyliečený? Alebo vyliečený nieje, iba abstinuje, hm? Krásny večer

katika20

amalion: viem ako sa citis, tak trosku sa v tvojich slovach spoznavam aj ja:(. tiez mam skvelu rodinu a priatela najlespieho a najuzasnejsieho na svete.....Hovorim si , zasluzim si ho vobec??....ved by mi zniesol aj modre z neba, no ja si pripadam taka bezcenna, nepekna...uz velakrat som mala chut zdoverit sa mu s mojim problem, pretoze viem ze by ma pochopil, no bojim sa toho ze by ma zacal vnimat inak. ....velmi sa zato hambim. :(Vies, je zvlastne ze mame vsetko, rodinu, priatelov, no napriek tomu sa trapime...ublizujeme si.:((((((

amalion

neviem sa najst...najst v zivote.Mam pekny zivot, super rodicov, ktorych mi vsetky kamosky zavidia, super starsiu sestru, ktora vzdy vsetko vie, super skolu (ktora ma vlastne nebavi,ale mna by ziadna nebavila), super priatelov,ktori vzdy pri mne stoja, super priatela, ktory sa o mna stara a ma ma rad,super...vlastne vsetko je super,vsetko len nie ja...pripadam si ako strasny egoista,ale mne nieco chyba...nieco, neviem co, pokusam sa na to prist uz od malicka,urobila som uz vela hluposti(patri tam aj ppp,z ktoreho som sa na rok dostala,ale zase ma to taha spat),preco ma takyto zivot neuspokojuje?Co vlastne chcem?...citim sa tak sama...sama v dusi,mysli...sama...a bez ciela.

katika20

ahojte, prepacte ze sa vam tu dotoho miesam, no uz dlhsiu dobu vas citam.....sledujem aj pripad vasej mishky a tak sa mi zda ze je natom chudatko zo vsetkych nas asi najhorsie. Je vidiet ze ju mate radi a stojite o nu, v takychto situaciach cloveku velmi pomoze ak pri nom niekto stoji, ste zlate ze sa tak o nu starate. dufam teda ze je v poriadku.............pekny vecer, ahojte :))))