Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

iris.

ja sa zlepsujem, ale len ako som sa vratila domov z navstev.tam som sa umyselne obmedzovala! teraz vypijem aj 3 litre. mala by som mozno viac,nech tie kamene idu tahet. na prime davaju dlouhou noc s Helenou Vondrackovou.prave to zacina,tak mi hra super hudba. mam rada jej pesnicky.

misha

Alti, dalo by sa to kálium dodať "rýchlo"? Radšej Ti to napíšem do mailíku- jednou vetou, prečo to potrebujem...

alti

Kalium cize draslik je velmi dolezity prvok. Nachadza sa v bunkach, v krvi a telovom tkanive /svaly, chrupavka/. Je nevyhnutny pre normalnu cinnost srdca a na kontrakciu svalov, absorpciu glukozy, vylucovanie inzulinu a podporu nervovych funkcii. Nachadza sa v zelenine, kesu orechy, hrozienka, slnecnicove semena, marhule /mnam, dala by som si taku sladku, stavnatu/, v bananoch. Tak to si dievcata povedia, ta Alti pcha tie banany vsade ;o). Ale su fakt potrebne :o).

misha

iriska, ja teraz vypijem max. 1,2l, keď sa moc snažím..Idem si pre ten čajík...a tiež by som mala ten urologický.....

zuju

alti- ja som detom pustila dnes delfinov, ze je to velmi dbre pre autisticke deti, a asi 5 minut vydzali aj oni, len seeli a cumeli

iris.

idem na wecko aj 2x za pol hodiny :)))
napodobnuj ma,mishi.uvar si aj teraz caj. ja si idem dalsi.mam rooibos a striedam s visna/jahoda a s oblickovym.

alti

Takze nebudeme tu same dve s Iriskou, ahoj Zuju, Mishka. No, do reci cloveku veru nie je stale. Staci, ked vtedy sedi pri druhych a pocuva ich. Mozno sa nieco dozvie, co by mohol vyuzit pre seba. A s tym pride pomalicky usmev, radost z malickosti a budeme drkotat jedna radost...Kto nevie, o com teraz hovorim? :o)

misha

iriska, boli sme nakupovať len potraviny normálne v obchode...Hmm..takže dodržiavaš pitný režim? To sa mi páči, mala by som si zobrať príklad:-(