Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

iris.

mishi, a nema podobny ucinok zvracanie a uzivanie prehanadiel? ja sa nevyznam. nikdy som prehanadla nemala, a zvracat...tak to ako dieta som casto,stacilo aby mi bolo zle v aute alebo na kolotoci! mala som slaby zaludok. aj teraz mi je obcas tak zle,ze ci chcem alebo nie,ledva stiham "telefonovat".

alti

Mishka, ale draslik Ti urcite chyba. lebo si ho telo samo netvori, cize...dodavame ho potravou, ale to ju musime papat. Zatial si mi mail o drasliku asi neposlala.

iris.

zuju: sedeli a cumeli? ty pracujes s autistickymi detmi? co to boli za delfiny? pozerali na obrazovku a tak na ne pôsobili,hoci ani neboli na zivo??

alti

Veru, niekedy pomozu veci, sposoby, o ktorych vacsina ani len netusi. Idem dievcata, prajem Vam dobru noc a pekny vikend. Ved za chvilu pojdeme na snezienky :o)

iris.

vdaka, alti. uz som mudrejsia. draslik poznam, ale ze je to kalium,to som uz pozabudala,hrozne! tak aj ja som si dnes rano dodala. mala som 2 banany a este jeden som si posetrila na zajtra. dnes som mala drozdovu polievku! mnam. americke zemiaky som si upiekla. teraz pijem a pijem....alti,aj ja mam rada dediny a hory, lesy...tam je poriadna alternativna liecba tela aj duse! taky relax niekde na chalupe na horach....

zuju

aj aj, minule som pocula o delfinoterapii na Kryme ze jeen chlapcek od nej zacal rozpvat, ked ze mamky mojich deti nemaju 50 tis. na cestu skusame to tak

alti

Ako Rychlo? Draslik aj dalsie prvky, mineraly, vitaminy, enzymy by sme mali dodavat priebezne a stale. Uf, a zase vieme, o com je PPP :o(.
Zuju, a ti delfinkovia, to bolo to ich "pipanie"? Alebo aj hudba?

zuju

Misha, kalium sa straca vracanim a staci ze ti lekar urobi krvne testy a vie ze si vracavas, hoci mu hovoris opka. Myslim ze tu kazda vie, preco chces kalium...

alti

Dobre chaosim. Myslela som, ze o kaliu ma byt informacia pre Mishu. A cudovala som sa, ved ona take vie ako zdravotacka. vsak Mishka? :o)