Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

iris.

bulimia a anorexia idu casto ruka v rukave a striedaju sa. takze je to jedno, jednoducho ide o ppp(poruchu prijmu potravy) a ta sa prejavuje rôzne:
anorexiou, bulimiou, nekontrolovatelnym prejedanim sa. u niektorych sa casto tieto tri poruchy striedaju v rôznych casovych intervaloch.

amalion

TO...ja vlastne ani neviem co to je, objavilo sa to uz asi v 14 a je To striedave, niekedy som par tyzdnov vobec nejedla, iba kava a cigarety, potom som sa par tyzdnov prepchavala a vyvratila to, takze neviem co To je, ci anorexia alebo bulimia...asi v devetnastich som s tym prestala, sama ... a teraz mam dvadsat a citim...ze som v tom zase...len parkrat...urobila som to len parkrat a je to ako droga...boli ma z toho dusa...dusa, mysel, mozno aj telo... no najviac dusa

alti

Mishka,
Iriska Ti krasne vysvetlila, preco zajtra pojdes k lekarke. Naozaaaaj je to nevyhnutne. Drzim Ti palce, musis zajtra prekonat Tvoje mylne pocity.

iriska

vidis,pises,miska,ze sa citis velmi zle. tak prave preto tam zajtra ides,aby si sa zacala citit lepsie a lepsie...klapky na oci a ides. kolko ludi dokaze robit zle veci akoby s klapkami na ociach, ani nepozru na nasledky toho, co robia. ty tak zacni robit dobru vec,vec,cim si vyriesis problem,ktory sa ani inac vyriesit neda. naozaj ti pomoze iba ta dr. iba odbornik. zajtra k nej chod a vsetucko jej povedz,co si prezila, ako sa citis,ako este chces chudnut...vsetko. a ked ti navrhne sposob liecby,tak ho hned nezavrhuj,ale vyskusaj. zvycajne zvykne pomoct prave to,co si myslime, ze nepomoze,lebo to,co sme mysleli,ze pomoze sme uz urcite skusili a ked nepomohlo,tak riesenie je niekde inde!