Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

alti

Jeej,Iriska, moj nick vyjadruje moje viacrocne hobby. A jasne, ze k studiu alternativnych foriem podpory zdravia ma kto dokopal? Predsa zivot a zdravotne problemy. A dedinske prostredie milujem, prirodu, pohodu. Mam vzdy pocit, ze tam ludia ziju pokojnejsie. Ale zase uz som nejako naprogramovana na toto tempo. Prepac, ak to popletiem, Ty si spod Tatier? Alebo je to ina holka z tem? :o)

iris.

ja som jej nepisala mail uz davno. mala by som sa trochu posnazit, ale nieto casu. ako je v BA? neuchytilo vas tam dnes? tu bolo poriadne vetrisko! aj v noci. nemohla som zaspat.
alti,ty by si sa mi podla tvojho nicku viac hodila do ineho prostredia, ako do BA. nelaka ta zivot niekde na "dedine"?

alti

Caute dievcata,
dnes mala nase ForEver? dobru naladicku. A Mishka bola skupa na slovko. To je v pohode, Mishka. Piseme, rozpravame sa vtedy, ked mame chut, ked nam ten rozhovor moze pomoct. A ked mame cas. Ja veru v tieto tyzdne neviem, kde mi hlava stoji. Moju veticku "potrebujem 25 hodinovy den" menim na aspon 30 hodinovy ;o).
Iriska, idem si aj ja doniest caj a popiseme si trochu, vsak dievcata? :o)

iris.

miska,ahoj. si tu? ja som teraz dorazila.pijem caj a uz varim dalsi. asi sa nalozim do cajov a zasterilizujem :)))
alti, ahoooj. si tu?