Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

zuju

nechcela som dnes spominat ale neda mi to .19.januar 2004 nieco po 19 hodine. Zrutil sa mi svet, uzavrete oddelenie psychiatrie, sami blazni

kaxno

ludia, verte mi ze teraz som stastny, fakticky, jednak sedim vo vlaciku a na konci cesty ma bude cakat niekto na koho sa tesim uz cely tyzden a jednak mi verte ze v mojej hlave neexistuje krajsia predstava ako toho krasneho, zdraveho a stastneho cloveka uvidim na vlastne oci...a verte mi ze to je tuzba kazdeho kto je vo Vasom okoli. Cize dakujem Forever ... :*

ForEver?

a este ma tak napada...
dievcata,
aj ked hovorite, ze sa z toho chcete dostat, nerobite vobec nic, ak v to naozaj neverite. lebo je LEN na vasa, ci to pojde, alebo nie.
poznam to na sebe:)
niekedy..je nutne sa premoct, donutit k niecomu, co nemame radi. aspon to vyskusat. jedno jedlo aj tak nic nezmeni. ale moze ho zmenit to druhe, tretie... postupne to bude lepsie a lepsie, az raz uvidite jeden krasny, stastny a zdravy obraz v zrkadle a zistite, ze ste to vy. :)
a neviem si predstavit vacsiu pohodicku, ako ja + telka(frasier- eventualne priatel:)) + balicek hrubo nasekanych paprikovych chipsov. to je, co? :)

ForEver?

alti, kaxno:
dakujem vam, velmi vam dakujem. prave by ste zo mna mali radost, pretoze aj ked je uz "velmi neskoro"..dala som si jedlo. kvoli sebe..a kvoli tomu, ze vo mna verite..a aj ini ludia. :)

priatel sunny: prosim ta, pozdrav ju..velmi jej drzim palce

priatel sunny20

kaxno
ja viem, len ma to vtedy trosku zamrzelo, ale pohoda, nevracajme sa k tomu :) Viem ze by si nezapochyboval, prechadzas tym istym cim ja, kto iny by ma mohol pochopit lepsie.
Tiez vam drzim peste, aby ste to co najskor zdolali a viem ze sa vam to spolu podari... Tak ako aj nam... Inak sa neda a ine si ani nepripustam a som pripraveny spravit pre to vsetko co bude v mojich silach, pretoze Sunny je to najlepsie co ma v zivote mohlo stretnut a je to jedno vynimocne skvele, inteligentne, rozumne, sikovne a krasne dievca a nezasluzi si takto trpiet (to nikto). Budem pri nej stat nech je ako chce. A ako som jej raz povedal: spolu dokazeme vsetko, aj zdolat tuto chorobu.
Vsetko sa na dobre obrati :)

Vam vsetkym prajem aby sa vam co najskor podarilo zvitazit nad touto chorobou.

A dakujem vsetkym za slova pochopenia a podpory.

kaxno

alti
nespal som, nedalo sa mi zaspat. Dakujem, strasne si cenim co pre vsetky tieto dievcata robis a nielen pre ne.Ja verim, viem ze to nebude lahke,ale viem ze mi to za to stoji, viac ako cokolvek ine. Zalubil som sa do nej ako do zdraveho cloveka a zaumienil som si ze s mojou pomocou sa z nej zdravy clovek aj stane, spravim pre to cokolvek co sa bude dat. Verim ze sa nam to podari a nikdy, ani v stavoch najvacsieho smutku a uzkosti o tom nebudem pochybovat. Takze este raz dakujem. A viem ze sa z toho dostane. Inej cesty niet a to ona sama dobre vie, len tu cestu musime zdolat. Stoji to za vsetko. Este raz Dakujem, za vsetko.

Alternativa

Ahoj Kaxno, Ty nespis? Si uzasny kamarat a clovek. Velmi Vam drzim s priatelkou palce, MUSI sa z PPP dostat. Dokaze to, sama s Tvojou pomocou.