Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

lima

misha:
aj ja mam presne taky problem ako ty ja som bola 5 rokov anorektickou mala som dokonalu postavu ani gram navyse a potom som sa rozhodla ze s anorexiou skoncujem povedala som si ze dost a naozaj sa vo mne nico zlomilo to co bolo dovtedy nemozne a nepredstavitelne bolo zrazu take lahke zacala som priberat a vtedy som sa snazila presvedcit samu seba ze mi to nevadi pribrala som 12 kil konecne som dostala menstruaciu ktoru som 5 rokov mala len vdaka hormonom na chvilu to bol taky pocit ulahcenia no potom prisla realita aj ked sa tvarim ze som silna a ze to zvladam milion krat do dna sa nenavidim za to ze som tak pribrala a len co som vecer sama v posteli zacnem revat a nenavidiet cely svoj zivot a pritom k tomu aby som mohla normalne zit mat sa rada a byt stastna by mi stacilo tak "malo"... schudnut

timka

nezastavila. ja som tak zacala pri 80 kg, ze len na 70. ked bolo 70 tak len do 60 maximalne. a teraz mam 57 uz bohuzial. ale kazde rano stupam na vahu s tym ze dufam ze bude manej hoci uz nechcem chudnut, chcem v podvedomi stale menej a menej kil. a to nie je spravne.

misha

Timi, keby som len trochu schudla, ja by som to potom zastavila:-(...ja mám stále to svoje telo pred očami, aj v práci...stále...aj keď pozerám telku, upratujem...Stále vidím ten rozdiel, aká som bola, a aká som teraz..

timka

vies ze ani ja. kazdy vecer by som najradsej otvorila okno a z plných sil kríčala. vadi mi kazdý milimeter. ale dnes som si uz asi 500 krat povedala ze som so sebou spokojna, dokazem sa mat rada. skusim si to hovorit kazdy den, pri kazdom kroku, mozno to pomoze. lebo napr. kedysi som sa ucila, ze ked ma napadne sprosta myslienka tak ju mam hned nahradit pozitivnouo. a to funguje dodnes, hoci niekedy prave tu pozet, nahradzam negativnou. pripadam si akoby vo mne zili 2 niekedy aj 3 osoby.

timka

ja sama sa ucim zit s takymto telom ake mam. chodim so zatiahnutých bruchom cely den a ked sa nahodou pozabudnem a nezatiahnem, tak sa ma pítaju, kedy mam termín. (tym myslia ze som tehotna)