Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

michala

esterka, liečim sa z anorexie, začala som pravidelne jesť, všetko, nie len zeleninu, ovocie, jogurt, ale aj iné... myslela som, že priberem najviac 2 kg, ale nie... nakoniec som skončila už týždeň pri prejedaní!.. a to ja nechcem nechcem... váha mi ide hore, mám neznesiteľné úzkosti... rozhodla som sa vyliečiť, snažila som sa... a toto mi je odmena- bulímia a priberanie?:-(

esterka

michaela:musis sa spametat a zacat znova bojovat,naozaj bo skoncis zle.ja viem nie je to lahke,viem to pochopit bo som zazila nieco podobne.tym nechcem povedat ze tera je vsetko ok ale nie je az take hrozne.tiez som nevychadzala z domu,chcela sa zabit a tak...musis si polozit otazku,ci ti to stoji za to.ja vsak myslima dufam ze nie.ked budes cokolvek potrebovat len mi napis.

michala

Pribrala som, chcem veľmi zomrieť, nedokážem už žiť, nedokážem tu byť ani minútu. Chcem sa rezať, aby fyzická bolesť prekryla tú psychickú. Chcela som sa vyliečiť, veľmi som po uzdravení túžila, ale nemyslela som si, že z anorexie bude bulímia, že začnem priberať rýchlosťou blesku:-( Všetko oblečenie mi je tesné, nechodím už týždeň von, len do práce a z práce... celé dni plačem, 2 týž. som nebola už ani u psychologičky, pretože sa hanbím, hanbím sa k nej ísť takáto tučná..... je mi zle, strašne zle:-(

ForEver?

ty si strasne skromna, Alti. s tebou je tazko:)
bolo to dnes celkom fajn. az na to, ze mi tak trosku vadia tie prihluple dievcata, ktorych jedinym problemom je to, ako zbalit toho chlapa vedla(bol homosexual, tak by to chcelo asi dost vela grifu :)
inak sa robilo fajn, teplo bolo statne, ale ja som aj statne pila. len, hrozne ma boli bedrovy klb. na skapanie. ten ma boli vzdy(lavy ci pravy), ked dlho stojim, alebo chodim. ale krize aspon prestavaju(uz som ako stara babka, co? ;)
stale rozmyslam nad tou restikou, mam z toho depku. to fakt. ale asi tam budem musiet ist. vies, pochybujem, ze budem stihat robit popri skole. a dost to potrebujem.
hm, tak som na vazkach. a dost zdeptana, ale nikomu ani muk ;)

Alternativa

Je to mile, Forev., take slova kazdemu padnu dobre. Nerobim predsa nic mimoriadne, len mam rada vonu "cloveciny". Juj, ako Vrr v davnych casoch toto moje slovo nemala rada...mam Ta velmi rada, Forev., Ty to vies. Vlastne vsetky dievcata z tejto temy, ktore poznam aj nepoznam...drzte sa, babulky a nezabudajte na pitny rezim. tekutinky krasne doplna aj melon, broskyna, hrozno, paradajky, uhorky... Takze hura na ovocie a zeleninu v tychto horucich dnoch, fajn vikend vsetkym

Alternativa

Veronika,
nazov temy Ti hovori ako - tvrdym bojom, ktory je dlhy. Ale uz kooopec dievcat sa vyliecilo. Nesmies lamentovat, ale konat. Ak sa da, vyhladaj odbornikov - psycholog, psychiater aspon na uvod. Zamestnaj svoju hlavku aktivne, aby PPP /poruchy prijmu potravy/ v Tvojich myslienkach nemali sancu. Ide to, ale len Ty to sama mozes dokazat :D. Velmi Ti to prajem.

Alternativa

Zuju,
cvicis pravidelne? Lebo ten "dobry" cholesterol sa da ciastocne podporit pohybovou aktivitou. Ale v tychto hicoch opatrne. Vela pi, pridaj si kvanta cerstvej zeleniny, hlavne doobeda aj ovocia. No a bez tej slaninky :D, mnam, aj ja si ju sem-tam dam, ale len sem-tam :D.