Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

ForEver?

ten orange by uz mal byt:)
hm, inak, co sa tyka prace, mam este o dva tyzdne jedno fotenie..som aj celkom rada, mna to totiz bavi a tamto s tym fotografom sa aj poznam..ale na druhej strane. ach..:( ale uz bude posledne, dufam.
ale najhorsie je aj tak to, ze som akasi chora a mam napuchnute oci, co spolu s mojimi kruhmi pod nimi dava vyzor ako po paradnej bitke. tak som sa dnes v autobuse hanbila, ako nikto:)

ForEver?

vy sa mate:) aj ja by som sa hned pridala. pozdrav ju prosim:)
ja sa tam u vas asi cochvila stavim, otvara sa mi tam jedno pracovne miesto, tak pojdem na pohovor..skusim to popri skole.
hm, je fakt, ze leto otvara vela moznosti, ale..neviem, ja mam radsej ked je stale co robit. a sice,da sa chodit von a to vsetko, ale mne akosi chyba skola, alebo poriadna praca.

Alternativa

Ja uz predsa neprazdninujem :D. A Ty vies preco. Zatial nevnimat ten cas. priestor, co sa mi vytvoril. Kmitam, ani minutka s nudou, ved ma poznas :D. to je fakt najlepsi liek na vsetky bolacky - aktivny pristup k zivotu. A to nie je fraza.
inak, leto nam dava toooolko sanci, aby sme na sebe zapracovali : vela cerstveho ovocia a zeleniny, pohyb vo vode aj na susi, vecery s kamaratmi bez hrubych vetroviek :D. Tak to mam rada.
Musim ist nieco robit, aby som dnesny "plan" aspon z casti splnila, hi, hi. No, my "stara" generacia radi plany plnime. Napis mi cez SMS c.tel. na Tvoj Orange, neviem ho najst. Zajtra Ti cinknem. Inak, zajtra obedujem s Kiky :D. Velmi sa na nu tesim, 100 rokov sme sa nevideli.

Alternativa

Ajaj, tomu sa povie stretko v spravnom momente :D. Si tu este, Forev.? Nejako sa miname. Teraz tu ale zostan, nebudeme chudnut. Len tak poklabosime :D

ForEver?

ahoj..
v poslednom case ma chyta pocit, ze by bolo fajn, trochu schudnut. a tak neviem, co s tym. ja sa bojim, ze zas nieco prezeniem. ach jaj. co s tym?