Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

ForEver?

kiky: ved aj ja sa uz tesim :)este nieco menej ako dva mesiace a som tam nastalo:)

cila: ja chodim von, ale dnes sa akosi nemozem vymotat. snazila som sa upratovat, ale nemam na to naladu. musim skocit do kniznice, lebo sa unudim. alebo na bike. :) nechodis aspon na korcule alebo tak?

cila

ani vy nechodite von?Ja sa vyhybam chodit von ako sa len da,lebo si pripadam strasne tucna a hambim sa za seba.A uz asi vsetci o mne vedia,ze ake mam problemy...:/

kiky

ahojte...dlho som tu nebola a ani asi zase dlho nebudem..len som vas chcela pozdraviť a podporiť...nepokazme si leto sedenim doma,vyjdime von na svetlo,za kamaratmi..ja sa snažim neuzatvarať sa pred svetom,nepočuvať ten druhy hlas v mojej hlave..skusme to všetky..
Forever,Alti:čakam kedy sa stretneme..všetky tri spolu..

cila

aha..ja sa sice ucim anglinu uz dost dlho,ale nejak to flakam:D Mna vystrasili tie zuby.Take skazene.Lebo aj ja som vracala.Vedela som,ze sa pri tom kazia zuby,ale nevedela som ako velmi.Asi tak

Alternativa

Ach jaj, ako veeelmi trpi dusa aj telo, vie kazda z Vas, ktora ma PPP...a je uzasne povzbudzujuce, ked pri Vasej snahe vyzdraviet pridu chvile, ked sa to utrpenie zmeni...na radost zo zivota. Mozno su to na zaciatku len chvile, ale tie sa pomaly predlzuju...vsak Forev. a dalsie bojovnicky? pekne snicky Vam vsetkym :D

forev.

ahoj cila.
eniwekwe je dievca, ktore robi videoblogy o svojej anorexii. myslim, ze na velmi kvalitnej urovni opisuje, ako trpi nielen dusa, ale aj telo cloveka. staci trosku rozumiet anglictine.
uz asi spis, co?