Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Esterka

michaela:naozaj tieto slova sa pocuvaju tazko a je mi to luto velmi pretoze viem co prezivas ale musis zacat nejako uz bojovat...to skor ja by som mala saliet z par kilov naviac pretoze buduci vykend idem na dovolenku a v plavkach vyzeram hrozne a ked si predstavim ze v nich budem medzi ludmi tak mi nie je vsetko jedno ale snazim sa odhanat myslienky na to ako vyzeram

michala

Esterka, snažila som sa, bojovala som, a toto mi je odmena- kilá navyše... ja nemôžem priberať, moja hlava to nevie prijať.... potrebujem to naspäť schudnúť, alebo rýchlo zomrieť... :-( Prepáč mi tieto slová:-( Pekný deň:(

Esterka

michaela:no tak bude tvoj jedalnicek pozostavat len zo zeleniny a ovocia,to nevadi vobec na zaciatok..a prosim ta uz nemysli na to ze sa chces zabit naozaj..musis bojovat,nevzdavaj sa

michala

esterka, ja mám 21. Viem, ako by mal jedálníček vyzerať, ale keď ho robím pre seba, tak dám dávam len ovocie, zeleninu, jogurty.. prepáč prosím, idem off..... chcela by som dnes doma zomrieť:-(

esterka

michaela:ked si zostavis jedalnicek ktory bude zdravy tak nepriberies ale skor mozes zhodit tie kila co si teraz nabrala vies..mam 19 rokov.a ty mas kolko michaela.no vies ja icq nemam,teda mame to v pc ale ja to fakt neviem pouzivat

michala

esterka, ja si normálny jedálníček zostaviť neviem... potrebujem to naspäť schudnúť, čo som za ten týždeň pribrala, lebo zošaliem, preskočí mi v hlave, už teraz myslím na lieky:-(...... chcem odsáť tie tuky:-(...... koľko máš prosím rokov?

esterka

michaela:chce to naozaj trpezlivost.ked som sa liecila z anorexie prvy krat v nemocnici kde som bola 4 mesiace tak to chcelo pevnu volu,no vratila som sa do bezneho zivota a skoncila pri bulimii a s tou teraz sa snazim prestat.skus si vypracovat na tyzden jedalny listok aj z casom kazdeho jedla a presnymi davkami porcii a jednoducho si povedz ze sa toho musis drzat a zvladnut to.neboj mas na to uvidis.