Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

cila

ForEver-vzdy nie,ale mam take obdobia,ked mam depku a vtedy nechodim von,s nikym nekomunikujem,nic nerobim...Ale teraz si za to mozem sama.Doktorka ma varovala,ale ja som aj tak spravila jednu blbost,ktora ma vratila spat...do depky samozrejme.Ale komu niet rady,tomu niet pomoci.Dakedy fakt nemam slov sama na seba...

cila

ForEver-lebo keby som sa nenutila,tak by som bola aj rok zatvorena doma.Myslela som,ze sa to zlepsilo,ale zivot sa mi zasa zda nezmyselny.Nemozem ho zniest.Myslim,ze to chapes...:/

ForEver?

cila: a preco sa do toho musis nutit? jednoducho urob to, na co mas chut. ak mas chut iba lezat a valat sa na posteli, tak sa valaj. kasli na chvilu na cvicenie a hybanie, vychutnavaj seba.

alti: no jasne, ze som sa na vysavanie vykaslala:) mam super knihy. a okrem toho, noveho harryho:) tak pohodickaa... len asi budem nutena ist vecer na kofolu. hm, snad dovtedy vsetci v knihe preziju. ;)

alti

..tak mam rada tieto spolocne Vase-nase rozhovory, hoci sa zapojim do nich neskor, ako napr. teraz. Babulky, mozno raz spolu o tom napisete, ako ste si navzajom pomahali :D. Ste obe uzasne :D.
Kiky,
uzi si krasne dni, ktore Ta cakaju. Ved Ti este cinknem
Forev.,
to vysavanie odloz, kniznica je rozumnejsia :D
Zuju,
dufam, ze mas prazdniny a venujes sa svojim zaujmom, konecne trochu volnejsie pre pedagogov :D, drz sa

cila

ForEver:ale tak chodim obcas von.Ked idem na jazero a tak.Ale dnes by som sa mala prinutit ist aspon na bicykel alebo na prechadzku...

ForEver?

mas prikazane vypustit vsetky zle myslienky:) ja verim, ze tam bude super.
ja som nejaka leniva a asi aj chora- je zaujimave, ze clovek v 40 stupnoch dostane zapal hrdla. ja byvam vcelku casto chora :( ved si za to mozem aj tak sama.
prosim ta, povedz mi nieco, nech idem vysavat:)

kiky

forever:aj ja som bola rano na bike..som sa osviežila ešte nebolo tak teplo..dneska si oddychnem lebo som ucestovana a zajtra budem zhanať veci na ten moj pobyt...dufam že vypustim všetky zle myšlienky