Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

alti

Trochu si zafilozofujem :D. Mnohym nam chyba objatie, taky je svet, taka je doba. Tak si ho doprajme. Same sebe a hlavne ludom v nasej blizkosti - dobrym slovom, usmevom, pohladkanim. Alebo len myslienkou na niekoho, s kym sme stratili kontakt. A mozno mu zavolame, co ma nove...Mam davneho kamarata, spoluziaka. Je sam...hoci podla mna nie tak celkom. Zavola len vtedy, ked situaciu uz celkom nezvlada - to je neskoro. Musi drzat kontakt s okolim stale, hoci jemu sa zda, ze to okolie o kontakt s nim nestoji. Nie je to tak, je to len jeho subjektivny pocit. A preto mu dnes zavolam ja, aj vdaka Vasim vcerajsim rozhovorom :D.
Tesim sa na dalsie stretnutia s ludmi - s Tebou Kiky aj Forev., Gabina, Zuju, Misha, Igris, Pista, Zds, atd., vsetci - na stretnutie s LUDMI. Clovek predsa vzdy stretne tych spravnych ludi :D.
Skuste prijat, dievcata, tento moj posledny odstavec ako myslienku pre dnesok, vsetky. Prajem Vam fajn den.
Kiky,
aj mne bolo s Tebou fajn. A tesila som sa z tej hodinky s Tebou, velmi. Hlavne z Tvojho pomaly narastajuceho elanu a energie. Tej spolocnej zmrzky je skoda, ale leto len zacina :D.

ForEver?

Alti + Kiky:

dakujem, ze ste si na mna spomenuli :) ste velmi zlate. skoda, ze som nemohla byt dnes s vami...
uz sa tesim na september, neuveritelne sa tesim, ako tam budem, aj s vami.
tu mam svojich priatelov. ti ma dokazu vytrhnut z letargie. aspon na chvilu 6 neuveritelne dobrych ludi. :) ale ked som sama so sebou, tak sa bojim. asi sa bojim seba, ci co:) dufam, ze sa to spravi.
mam trochu depresiu. a citim sa akasi neschopna. ved nic nerobim, nikomu nepomaham a citim sa trosku zbytocna. a..uz ani moj vztah nie je ako predtym. neviem, cim to je. je to moja chyba. urcite.
je mi akosi nanic. nemam nikoho, kto by ma objal:)
chcem sa citit dobre, len akosi mi to nevychadza.

WEJA

mo: ahoj, trosku oneskorene, ale predsa:) Dakujem, mam sa teraz celkom dobre. Presla som teraz takym chaosobdobim, tak sa vcelku tesim na nove zazitky. Nestihala som sa sem dostat, takze moc som toho nenacitala, tak mi porozpravaj ako sa ti vodi? Vidim, ze s thesiamee ste sa tu predsa stretli:) prajem krasne dni

kiky

Alternativa:ďakujem za dnešny obed:) cestou domov som sa ešte zastavila na zmrzku,škoda keby ma to skor napadlo mohla som ťa pozvať. Nabuduce ťa pozvem ale to už budeme tri že Forever???:)
Forever:keď prideš do BA chcem ťa vidieť zdravu a usmiatu...aby sme si navzajom dodavali dobru naladu,takže ak maš v hlave nejake čierne myšlienky tak vieš kam ich splachni!!!Vieš ako sa tešim že tu budem mať o kamošku naviac?Tak mi to nepokaz!!!Vidime sa!

ForEver?

hej, ani mna. ale, celkom sa mi zidu peniaze na knihy..vies, ake je to drahe a z domu asi nic nedostanem- prilahko si zvykli, ze si platim vsetko sama.. ved uvidim.
ach jaj, v poslednom case som na seba nastvana, aka som neschopna. keby niet tohto mojho blbnutia, mohla som teraz cez leto byt v zahranici za dobre peniaze. alebo..proste, vsetko som pokazila.
a co mam s ocami? nuz, kedze su napuchnute, tak vyzeram trochu mongoloidne:) ale, uz sa to lepsi. zacinam normalne vidiet.

Alternativa

Ale chod, za kruhy sa predsa nehanbime. Co je na ociach dolezite? predsa ich vyraz, radostny, alebo aspon usmiaty a spokojny. No a to fotenie ma nenadchlo, ved ma poznas.