Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

andrea 0123

Ahojte dievcata. Mam bulimiu uz niekolko rokov, no tieto posledne tyzdne to nabralo riadne na obratkach. Kazdy den sa aj niekolkokrat prejem, a zvraciam. Napina ma uz len ked sa teraz pozriem na jedlo. Najhorise je, ze uz mam tak otupeny zvracaci reflex, ze nech si davam ruku akokolvek hlboko do ust /pomaly cela ruka/, nenapne ma. Co to ma znamenat ? Neviem co robit. Chcem s tym prestat ale neviem ako.Stale nie som spokojna so svojou postavou, a teraz este viac, ked to neslo vyvracat... je mi strasne zle, mam strasne krce, bolesti v zaludku, nenavidim jedlo, nenavidim seba. uz nikdy nechcem jest

ForEver?

ahoj alti:) neboj, dame to icq dokopy. alebo spravime nove, pokus cislo dva:)
ako sa mas? ovocie zavarene? ja vsetku pracu odkladam na dalsi den..to je lenivost, co?!
inak fajn. prave som prisla z mesta a zajtra sa asi stanem darcom organov. chalani vymysleli nejaku super bicyklovu turu cez rokliny..tesim sa :D

ForEver?

vies, to sa stane obcas kazdemu.
najhorsie je to, ze ludia, ktori su z ppp takpovediac "vylieceni", musia abstinovat do konca zivota. je to ako s alkoholikmi. ti to maju mozno lahsie, upustit od poharika, ale jest sa musi. a o to je to tazsie, jest rozumne.
co si spravila? mozem ti nejako pomoct, ak sa chces vyrozpravat? alebo si mozme pisat cez icq, ak by si chcela.