Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

jaja

s tym pribratim tak,ze casom si jednoducho zvyknes a zrazu som sa nevidela nerealisticky tucna ako pri ppp,ale normalnu vahu som vnimala realne ako ostatni=)

jaja

da sa z toho dostat a zit uplne normalne,tesit sa zo zivota,ver mi,ja to viem=)kolko si mala podvahu a kolko si pribrala?

jaja

no ja som tiez dlhe roky trpela anorexiou,tiez som ju pouzivala da sa povedat ako ochranu chapem ta.uz to,ze prestat chces je polka vyhry ver tomu=)ja som bola v nemocnici asi 3 tyzdne,aj na infuzkach a tiez som sa nechcela vyliecit,ako som priberala neskor,upadla som z anorexie do depky...potom casom som sa z toho dostala,hoci jednotnu vahu nemam ani po rokoch,ale to uz nie je chorobou,ale tym,ze sa nestravujem pravidelne,lebo mam obavy,ze to s tou pravidelnostou prezeniem chapes...ale s minulostou sa zmierujem a verim,ze zvitazim uplne aj nad depkami...ale uz nie su z vahy

mis.

jaja, ja mám problém už 9r, už som bola aj na liečení, ale to som sa vyliečiť vtedy ešte nechcela, mala som iné problémy a tak som používala chorobou ako takú "ochranu". Teraz už "nemusím"... oprela som sa do liečby a zrazu som zistila, že to nejde, že je ten mozog hlboko nahlodaný PPP:-(.. Koľko si pribrala pri liečbe kilo?

jaja

a kolko mas rokov?niekedy som sem zabludila vas pozriet bojovnicky a trosku pocitala snad vam to nevadi=)ste super.si sa liecila aj na psychiatrii?

jaja

Miska,uz to ze si si priznala,ze co ta trapi je super,ja som si to nechcela dlhe roky priznat,ze mi to skodi,kolko tym trpis?to je vyborne,kedze sa ti telo vracia do normalu=)to sice este nejaku dobu bude trvat kym sa tvoje psychika s tym vysporiada,ved na kazdy zmenu aj tu pozitivnu si treba istu dobu zvykat no nie?=)vsetko potrebuje cas,verim ze yo zvladnes a bude ti super opat=)