Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

mis.

jaja, mňa trápia obidve... a už som si povedala dosť... mám pocit, že telo sa "vyliečilo", spamätáva, ale hlava je na tom oveľa horšie- neskutočné depresie, úzkosti... Ako si prijala, keď si pribrala na normál. váhu? :(

jaja

ahoj Miska,prepac,ze az teraz odpisujem,ale uz som tu nebola ked si pisala,si este tu?a co ta trapi,bulimia ci anorexia?ja som mala anorexiu,da sa to ked si jedneho dna jednoducho povies,ze dost a tesis sa na kazdy novy den,lebo kazdym dnom ti bude o nieco lepsie,bude to krocik k vylieceniu=)

jaja

misha,ja som dokazala nad tym zvitazit,dokazes to aj ty ak chces a vidim,ze chces co ma tesi=)len vydrz a bojuj,posielam ti energiu=)

misha

Prosím vás, čo mám robiť? Mám silné depresie, úzkosti, to čo prežívam posledné dni, to som nikdy v živote nezažila, ani keď som chcela zomrieť. Teraz zomrieť nechcem..... neviem si vôbec rady:-(

ForEver?

ahoj dievcata. chcem vam tu napisat nieco, co mi prave pisalo jedno dievca..
bola na dovolenke na slovensku, z toho dva tyzdne stravila v nemocnici na jis- ke, v bratislave. to dievca je dlhorocna bulimicka, nasli ju lezat v hotelovej izbe, v kaluzi krvi. zvracala krv... vsetci si mysleli, ze je na tom uz celkom dobre.
prosim, robte nieco skor, ako pride pocit, ze sa mate rady a chcete zit, ale uz bude neskoro.

WEJA

zujicka:) tesim sa, ze tak hovoris. Drz sa toho. prepac, ze som sa teraz odmlcala. mam toho moc, no mala som chut sem zabrazdit. tahal ma pocit, ze si tu este nieco prezradila:) drzim palcok a aj ked nepisem, som s tebou. pa

WEJA

Gabi, pred par tyzdnami rovnaka kozmeticka firma s rovnakou kampanou zabrazdila aj k nam. Snazili sa zbierat peniazky, no neviem kolko a co sa podarilo. Tazko povedat. V SR som sa nedopatrala na aku pomoc PPP to chcu vlastne dat.. hm, hold.. pojdeme my pekne inou cestou:) krasny clanok, gabi..:)

zuju

hoci nehovorim ze zrazu som prestala chciet byt chuda, a zrazu mam radost ked zjem nieco co s dietnou stravou nema nic spolocne, ale mozno mam ine dary, ktore mozem rozvijat