Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

iriska.

ahojte dievcence...je tu este niektora, s ktorou sa poznam? alebo su uz za vodou a zdrave, stastne? pozdravjujem.
aj teba alti.

Alternativa

V roznych reklamach su slogany typu "ja za to stojim". A vyzdraviet z akejkolvek diagnozy je neporovnatelne viac ako kupit si nejaky kremik, ci nie? Pisu Vam sem viacere dievcata, ktore to dokazali. Preco nie aj Ty? Prijemny vikend vsetkym

m.

preto som písala, načo papáte jedlo, po ktorom máte výčitky, buchta, croissanty, sladkosti. Veď sa dá aj zdravo stravovať a nepriberať. Jesť 5-6 krát denne málo, mala som bulímiu cez 4 roky, viem čo to je, a viem, že sa dá vyliečiť, keď človek strašne chce a ja som strašne chcela.

stratena

s PPP zijem sice kratko,preto stym chcem nieco robit.
chcem zazit ako je dobre najest sa,nemat vycitky,nemysliet nato,kolko som pri kazdom suste pribrala
preto som dnes zavolala psychologicke.ano podarilo sa,.dohodli sme sa na stretnuti.dnes som nedokazala odolat a jedla som aj v skole,desiatu (buchtu a tie male croasanty).obvykle vyhadzujem desiatu do kosa no teraz nejako sup a bolo.meyslela som ze ma porazi.uz som bola na zachode-ze idem zvracat,ale nezvracala som,lebo som si uvedomila,ze este stale som v skole.tak som mala asi 3 hodiny skleslu naladu.strasne som si to vycitala.povedala som si,ze dnes do huby nic nedam,prisla som domov,nakvapkala 40kvapiek laxativa :(
neviem,ci stym zatocim,aj ked to trva nastastie este nie dlhy cas.ale uz teraz mam pocit,ze to chvilkami nezvladam

m.

Kedysi davnejšie som sem prispievala, ako "jedna z Vás". Teraz sa sem-tam pozriem na príspevky, inak túto tému obchádzam. Ja som s bulímiou prestala zo dňa na deň, nemilosrdne som zavrela dvere za bulímiou a odvtedy "som čistá". Strašne sa teším, že som to zvládla a zvládnete to aj vy. Len treba začať. Najlepšie hneď dnes. Dá sa to! Je to len v hlave a na vás. Zmeňte myslenie, začnite chodiť cvičiť, smiať sa a chodiť von s priateľmi. Určite sa vyhýbajte situácií, keď ste sama. A čo sa týka potravín, na ľahší štart si vyberajte zdravé, racionálne potraviny, tak napr. v potravinách namierte hneď k ovociu a zelenine, mliečnemu pultu, k celozrnnému pečivu a k pokladni. Sladkosti, konzervy a iné nezdravé a kalorické bomby nekupujte. Kúpte si knižku, alebo literatúru o Anorexií a bulímií a začnite už riešiť svoj problém, dokým nieje neskoro!Držím palce

trinity

kyblik, volalo sa to "Anorexia", teda ak myslime ten isty film. pred par mesiacmi to islo v telke asi na jednotke. ale mozno to bolo na inom programe. nie som si celkom ista

kyblik

neviete nahodou ako sa vola film, kde sa jedno dievca liecilo z anorexie na psychiatrii a nakoniec zomrela?
alebo kiky ako sa volal ten co si tu spominala? dakujem:)

kyblik

Aamal, ano viem ze stranku a nie o "zdravi":)) myslela som na tuto stranku:)) no dobre nechajme tak:)) ale chapem, jejda, super:) uz sa mi zacinaju skladat puzzle z toho chaosu:))

kyblik

nevolam sa lenka a ani take nicky nepouzivam tak asi to nebudem ja:) fuuu...zlakla som sa ze ma tu niekto znamy spoznal:))) ale dakujem, aj tebe nech sa dari