Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

12.30 skusim alebo cca 16.40 /o 16.00 urcite nemozem/. Dik, ja som v pohode, stale kmitam. Fakt neznasam necinnost, hoci mne uz tie aktivity odsypaju nejako pomalsie, to ide s vekom :o). Takze sme dohodnute na zajtra, Andy, to urcite ustojis :o))

andy

Jej Alti, taká som rada, že si tu...rada Ťa budem zajtra počuť, len sama neivem, kedy...v práci asi nie, potom budem doma s mamkou, a to je mám ešte menej súkromia :-)
Ak budeš môcť, skús okolo 12.30, a ak by som nemohla, dohodneme sa na 16.00:-) Strašné,človek ani nemá kedy telefonovať :_)
A v tom, čo píšeš, máš pravdu, trávenie mám dosť pobabrané :-(
Ako sa máš Ty?

Alternativa

To nafuknutie bruska je dosledok znicenia Tvojho travenia, kym to bude celkom OK, tak to trva. Noo, nicime sa niekedy cele roky a potom sa vsetkeho za tie roky nazbieraneho chceme zbavit za par dni, tyzdnov. Tak to nefunguje. Neverim, ze Ti PPP vyhovuje. A vies preco? Lebo Ta poznam ako uzasnu mladu zenu, vzdelanu, peknu, prijemnu, plnu planov. Nie, Tebe PPP nevyhovuje, len nemas trpezlivost jej znicenie dotiahnut do konca. Takze moja mila, takto Tvoju situaciu vidim ja.

Alternativa

Ahoj Andy,
nic nie je rovnake : predsa lietat "v tom" 1-2x do tyzdna nie je to iste ako kazdy den, to si uvedom predovsetkym. Vies, moja zlata, liecba PPP ma fakt recidivy, nechce sa Vas, dievcata, pustit. Nesmies sa Ty ani ziadna, ktora ma pocit, ze sa to vracia spat, tomu pocitu poddat. PPP sa nevracia len neochotne odchadza. Urcite Ti zajtra zavolam, napis pls, kedy je pre Teba najlepsi cas.

andy

ahojky...kedysi som sem chodila,takmer sa dostala z ppp,ale stále v tom lietam...a mám pocit, že je to stále rovnaké :-(
Nechcem písať svoj predošlý nick, už ma blízky istý človek spoznal,kto som, a nechcem, aby sa to stalo znova...
Alti, Tebe to prezradím...stretli sme sa v BA v Poluse na káve, predtým sme boli na palacinky...a občas mi voláš...už asi vieš, kto som...
Musím priznať, že som ako Vrr...aj sa z toho chcem dostať, ale aj necchem...vcelku mi to takto vyhovuje, aj ked viem, že mi to ničí život...nerobím to kvôli štíhlosti, ale kvôli brušku, ktoré býva nafúknuté od jedla...ale, už som pokročila, robím to už väčšinou iba raz, max. dvakrát do týždňa, ked je bruško už ozaj veľké:-)
Kontaktovala som jednu pschologičku,podľa Dr.Krasulovej odborníčku na ppp...a ked som jej povedala,že sa chcem objednať kvôli ppp,opýtala sa ma,čo je ppp!!! Tak som to potom rýchlo ukončila a zložila:-(

evcca

mam dnes za sebou tazky den a som maximalne unavena, no neviem si ist lahnut, toto som vzdy riesila prejedanim a vracanim. dnes to tak nechcem riesit, tak tu sedim a cakam s kym pokecam.

gabina

Ale kdeže, Alti, amen znamenalo, že absolútne a bez výhrad súhlasím. Iná možnosť totiž neexistuje, podvod, zľahčovanie, obchádzanie pravidiel, a podobné náhradné riešenia sú neprípustné...Pri PPP určite.
A dúfam, že Ty už si na ušku, je veľa hodín a treba si aj oddýchnuť.-) PA

Alternativa

Asi si odbehla "na usko", Gabi, ale viem urcite, ze ak niekto nezacne nieco robit proti PPP, tak nebude zdravy. Alebo sa mylim? Odpovie mi niekto?