Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

ved jasne to je cele o psychike. treba ju dako osrat. ja viem ze by sa mi zislo zopar kil schudnut ale tak co narobis. hm kasla na to

Arweena

to ja by som mala skôr pribrat, a neviem sa s tým zmierit...taký blbý pocit, cítim sa neprítazlivo ked som riadne najedena..no čo uz, psychika

vrr

ja som tu ale neviem ci som znama:) aj mne staci mat pocit ze osm tucna a zjest nieco navyse a uz to ide..uz potom pojes toho vela nech to ide lahsie vyvracat. je to divne.

vrr

andy ja ta poznam odtialto? ci ani nie?
:) je to take zvlastne ako niekedy zistite ako na ludi posobite vecami ktore robite, pisete, ci hovorite. asi je tazke zo seba urobit dobreho cloveka v kazdej situacii. ani neviem ako ma taky dobry clovek vlastne zmyslat. asi pre ostatnych.
no ale nejak som sa namotala:) len som chcela zareagovat vlastne na to ze posobim pre vas tak, ze mi to vlastne vyhovuje. to je zvlastne. neni? :) preco by niekomu vyhovovalo sebanicenie, iba choremu mozgu- a teda, logicky, mu to nevyhovuje, len na to musi prist. ale ked sme uz pri tom je mozne ze cely svet je uplne zdegenerovany a ze ti co ho tak aj vidia maju pravdu. a ti co si myslia ze nasa existencia tu je uplne zbytocna tiez.
nejak moc rozmyslam asi radsej koncim:)
ja som to tiez vcera pokazila po troch dnoch zas no. ani som sa tomu nebranila.

andy

Ok,Alti, teším sa :-) Ako by povedala Vrr, LOL :-)))))
Zajtra by to možno mohlo byť v pohode, dnes som to nezvládla :-(